POTRESNA SCENA NA SAHRANI DEVOJČICE IZ VRŠCA Očajna majka pala u nesvest: Ne vodite me, neću, ostavite me sa mojim detetom (FOTO)
Foto: Ana Paunković, Nenad Kostić, Kurir /J.M.

tuga

POTRESNA SCENA NA SAHRANI DEVOJČICE IZ VRŠCA Očajna majka pala u nesvest: Ne vodite me, neću, ostavite me sa mojim detetom (FOTO)

Crna Hronika -

Majka devojčice (2) iz Vršca koju je ubio pomahnitali otac pala je u nesvest malo nakon sahrane svog deteta i odvezena je sa groblja vozilom Hitne pomoći!

Nesrećna žena je nekoliko minuta bila bez svesti, a kad je došla sebi vikala je da neće da ide bez svog deteta.

- Neću da idem! Nemojte da me vodite. Ostavite me sa mojim detetom - vikala je Suzana B. koja se za vreme opela i sahrane jedva držala na nogama.

Devojčica (2) iz Vršca, koju je svirepo ubio otac Marko B, sahranjena je danas na groblju u tom gradu.

Okupljeni su nemo stajali ispred kapele i čekali da izjave saučešće. Pored belog sanduka nalazio se plišani meda. Niko nije bio ravnodušan na smrt devojčice. Ispred kapele u suzama su bili i muškarci i žene.

1 / 8 Foto: kurir J.M

Neutešna porodica se nije odvajala od belog sanduka i slike devojčice u kapeli, a plač i jecaji su odzvanjali grobljem. Opelo je održao sveštenik uz pomoć sedam arhiđakona nakon čega je tužna povorka krenula ka njenoj večnoj kući.

00:08

Sahrana devojčice Vršac

Na vršačkom groblju nije bilo nekoga ko nije plakao dok su mali beli sanduk spuštali u zemlju.

Tragedija kakvu Srbija ne pamti, podsetimo, dogodila se u utorak oko 15 sati kad je Marko B. udavio svoje dete staro dve i po godine, najverovatnije u kofi vode, a potom se obesio.

Markova supruga Suzana B. je oko 14.15 sati prijavila dežurnoj službi policije da joj je poslao poruku preko telefona da će ubiti sebe i dete.

Suzana i Marko su inače bili u fazi razvoda, a Centar za socijalni rad je kobnog dana dete dodelio ocu na starateljstvo iako je samo nedelju dana ranije bio osuđen zbog porodičnog nasilja uslovno na tri godine zatvora.

(Kurir.rs/J.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track