UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ LEPOSAVIĆA: Vozač monstrum snima kako GAZI PROLAZNIKA na trotoaru?! DAJE GAS I NALEĆE NA ČOVEKA SA LEĐA
Foto: Instagram/stop_nasilju1

užas

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ LEPOSAVIĆA: Vozač monstrum snima kako GAZI PROLAZNIKA na trotoaru?! DAJE GAS I NALEĆE NA ČOVEKA SA LEĐA

Crna Hronika -

Snimak nasilničke vožnje u Leposaviću uznemirio je Srbiju!

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak bahatog vozača M.V. koji snima kako gazi pešaka koji mirno korača trotoarom. Na snimku se vidi kako daje gas nakon čega se automobilom penje na trotoar i udara čoveka sa leđa.

Na društvenim mrežama se navodi da je snimak nastao u Leposaviću, a da je vozač navodno poreklom Srbin i da gazi sunarodnika.

00:19

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ LEPOSAVIĆA: Vozač snima kako GAZI PROLAZNIKE na ulici

M.V. je prema informacijama Kurira jedan od retkih Srba na KiM koji i dalje radi za institucije lažne države Kosova i poznat je po nasilničkom i bahatom ponašanju godinama unazad.

- Nije mu prvi put da uradi ovako nešto. Zna često i da presreće i pravi probleme ženama i devojkama na ulici. Ljudi ga se klone. Sada radi na carini. Ranije je radio na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak, ali su ga premestili jer stalno izaziva probleme - kaže izvor Kurira.

Na društvenim mrežama takođe kruži poruka upozorenja.

- Dugogodišnji saradnik kosovskih službi po odobrenju pretpostavljenih gazi i teroriše ljude u Leposaviću svojim automobilom "golf 3". Apelujemo na roditelje da zaštite svoju decu od manijaka i izdajnika srpskog naroda. Procesuirajte ovog čoveka - piše u objavi na Instagramu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track