MISTERIJA LUKE PERENČEVIĆA: Belivuk prisvojio navijača, žalio se što nije rešeno njegovo ubistvo, a onda je Lalić otkrio sve!
Foto: Nemanja Nikolić, MUP RS

UŽAS!

MISTERIJA LUKE PERENČEVIĆA: Belivuk prisvojio navijača, žalio se što nije rešeno njegovo ubistvo, a onda je Lalić otkrio sve!

Crna Hronika -

Svedok saradnik u slučaju protiv zloglasnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, Srđan Lalić, na suđenju u utorak je u svom svedočenju otkrio da je ova kriminalna grupa planirala ubistvo navijača FK Rad, Luke Perenčevića!

Ovu likvidaciju je na jednom ranije održanom ročištu pomenuo i sam Veljko Belivuk, ali su njihovi iskazi potpuno kontradiktorni. Dok Lalić tvrdi da je klan planirao da se reši Perenčevića, Belivuk je kinjio državu što nije rešila njegovo ubistvo.

- Desi se ubistvo Luke Žižića i odmah nađu ubicu. Kad na Banjici ubiju Luku Perenčevića, priča se da je meni blizak, niko nije uhapšen, evo već godinu dana - rekao je Belivuk dok je iznosio svoju odbranu.

Luka Perenčević
foto: Instagram

Perenčević je likvidiran u maju ove godine na Banjici i to u sred bela dana. Ubica se skuterom dovezao zgrade u kojoj je Perenčević živeo, a gde je u trenutku ubistva bio sa prijateljima u bokserskom klubu, iz torbe za dostavu hrane "Glovo" izvadio je pištolj sa prigušivačem i bez oklevanja u Perenčevića sasuo pet metaka, a onda ga šestim overio u glavu.

Policija i dalje traga za maskiranim ubicom na skuteru.

- Jedan pravac istrage vodi do sukoba ubijenog Perenčevića sa drugom kriminalnom ekipom sa Banjice sa kojom je, kako se sumnja, zaratio pre dve godine navodno zbog gubitka kokaina - rekao je ranije izvor Kurira.

Međutim, naši izvori sada tvrde da je Perenčevićeva uloga u podzemlju bila daleko veća, ali da nije poznato da na koji je način tačno funkcionisao sa Belivukom i njegovom grupom.

Podsetimo, Lalić je sa Lukinim pomenuo i planiranje ubistva izvesnog Dejana Savića, ali tvrdnje još nisu proverene.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track