KAKO LUKA BOJOVIĆ PROVODI PRVI DAN U SRBIJI: Kapetan Dragan otkrio šta je radio sinoć, ali i jutros EVO S KIM JE BIO DO KASNO
Foto: Kurir

KAKO LUKA BOJOVIĆ PROVODI PRVI DAN U SRBIJI: Kapetan Dragan otkrio šta je radio sinoć, ali i jutros EVO S KIM JE BIO DO KASNO

Crna Hronika -

Luka Bojović, navodni vođa zemunskog klana juče je sleteo u Beograd kada je deportovan iz španskog zatvora posle 10 godina robije, a Dragan Vasiljković poznatiji kao Kapetan Dragan, ineče muž Lukine rođene sestre Marije, za Kurir otkriva kako Luka provodi prvi dan u Srbiji!

Kako nam je rekao Marija i on nisu još stigli da se vide sa Lukom.

- Do kasno je bio sa advokatom sinoć, sad spava, verovatno će odmarati i ostatak dana - kaže Kapetan Dragan za Kurir.

Kapetan Dragan
foto: Kurir

Luka je, da podsetimo, sinoć oko 20.30 sleteo na aerodrom "Nikola Tesla", a tamo ga je sačekao advokat Borivoje Borović sa kojim je posle i otišao.

On je oko sat vremena proveo u službenim prostorijama aerodroma gde je obavio razgovor sa pripadnicima policije, radi identifikacije, njegove lične bezbednosti i dokumenata koja će morati da izvadi.

Podsetimo, Luka Bojović je u španiji 2012. godine osuđen na 18 godina zatvora, ali je posle 10 godina deportovan u Srbiju gde je potpuno slobodan čovek.

Luka Bojović
foto: Kurir

Ekipe Kurira su ga dočekale na aerodromu, dok je jedna ekipa bila sa njim i u avionu iz Madrida. On je tom prilikom za naš list izjavio i da je srećan što se vratio u Srbiju.

- Za sada ne mogu ništa da govorim javno, ali uskoro će biti prilike za to. Hvala vam na razumevanju - rekao je Bojović a na pitanje novinara Kurira kakvi su mu planovi za budućnost, kratko je poručio:

- Još uvek ništa ne znam, polako, biće prilike, pričaćemo o svemu.

Kapetan Dragan i Marija Bojović
Kapetan Dragan i Marija Bojovićfoto: Privatna Arhiva

Interesovalo nas je i da li je srećan što se vraća u Srbiju.

- Da, da, naravno - rekao je kao iz topa, vidno raspoložen i nasmejan.

Kurir.rs/D.A.

Bonus video:

00:15

Luka Bojović na Aerodromu u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track