Najnovije vesti

LUKA BOJOVIĆ U STRAHU OD KAVČANA?! Uzeo jako obezbeđenje, ne koristi mobilni, a evo kako obavlja hitne razgovore! VIDEO
Foto: kurir tv

preduzeo mere predostrožnosti

LUKA BOJOVIĆ U STRAHU OD KAVČANA?! Uzeo jako obezbeđenje, ne koristi mobilni, a evo kako obavlja hitne razgovore! VIDEO

Crna Hronika
23:06h

Luka Bojović, označen kao vođa novog "zemunskog klana", stigao je u Srbiju u sredu posle 10 godina robije u Španiji. Nakon policijske identifikacije na aerodromu, otišao je kući da proslavi slobodu sa prijateljima, a na tom veselju bio je i Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, koji je oženjen njegovom sestrom Marijom.

Bojović je preduzeo brojne mere opreza, kako bi se zaštitio, jer je svestan da mu je ispisana meta na čelu, piše Srpski telegraf. On je u Valensiji odslužio 10 od 18 presuđenih godina, zbog organizovanog kriminala, a na robiji je navodno postao blizak "škaljarskom klanu", koji je nedavnim ubistvom vođe Jovice Vukotića, obezglavljen. Istražni organi osnovano sumnjaju da je Luka sledeći na listi za odstrel, po nalogu vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera.

Luka Bojović na Aerodromu u Beogradu
00:15

Luka Bojović na Aerodromu u Beogradu

Bojović je svestan da je dolaskom u Beograd postao laka meta suprotstavljenom klanu, i navodno ne planira da se zadrži u srpskoj prestonici duže od nekoliko dana, koliko mu treba da obiđe svoje najmilije, ali i grobove ubijenih članova porodice i prijatelja. On će sve to uraditi pod najvišim merama predostrožnosti uz veliki broj telohranitelja. Pored ličnog obezbeđenja, Luka je odlučio da nikako ne koristi mobilni telefon, pa hitne razgovore obavlja isključivo preko telefona majke Anđelke, piše Srpski Telegraf

- Luka se na avionskom letu iz Madrida za Beograd, u pratnji policijskih inspektora, krio iza kačketa i hirurške maske, koju je skinuo samo kada je jeo čips. Na aerodromu se zadržao sat vremena zbog obavezne policijske identifikacije, a onda je brzo otišao sa svojim advokatom Borivojem Borovićem.

Luka Bojović u avionu za Srbiju
00:12

Luka Bojović u avionu za Srbiju

Bojovićev advokat izjavio je u sredu uveče da je njegovom branjeniku sve sređeno oko ličnih dokumenata, koja su mu istekla dok je bio na robiji, i da je Luka odmah otišao kući.

Bojović je iste večeri organizovao slavlje u svom domu, kako bi sa najužim krugom prijatelja proslavio izlazak na slobodu, a to je potvrdio i njegov zet Kapetan Dragan.

- Slavili smo njegovu slobodu celu noć, pa je morao sutradan dugo da spava. Verovatno je odmarao i kada je ustao - kratko je rekao Kapetan za Srpski telegraf.

Kurir.rs/Republika

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja
track