"MAMICU TI J...M!" HAOS U SUDNICI! Belivuk glasno OPSOVAO svedoka saradnika, a sve zbog OVE REČENICE
Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas, MUP

Specijalni sud u Beogradu

"MAMICU TI J...M!" HAOS U SUDNICI! Belivuk glasno OPSOVAO svedoka saradnika, a sve zbog OVE REČENICE

Crna Hronika -

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Veljku Belivuku i pripadnicima njegove kriminalne grupe, koja je optužena za sedam ubistava, silovanje, trgovinu drogom i oružjem.

Veljko Belivuk, koji je iz boksa za optužene pratio burni susret Marka Miljkovića i Srđana Lalića u najvećoj sudnici Specijalnog suda, burno je reagovao kada je svedok saradnik govorio o tome da je mislio da mu je Miljković bio vozač.

- Opsovao ga je glasno, rekao je "Mamicu ti j...m". I ostali optuženi su reagovali tokom ovog ispitivanja, pažljivo su ga slušali, komentarisali, dopacivali. Povremeno su se i smejali - kaže sagovornik Kurira.

Atmosfera u sudnici, kako dodaje, bila je izuzetno napeta.

- Miljković je bukvalno nestrpljivo iščekivao da izađe da postavlja pitanja, čak se nerivaro što se za reč javio jedan advokat. Bukvalno se videlo koliko jedva čeka da izađe iz boksa u sudnicu - kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, napeto je posebno bilo kada je Lalić rekao Miljkoviću da slobodno može da mu priđe.

- Bukvalno se 10 stražarara u trenutku stvorilo u sudnici, jer je atmosfera tokom prvog bliskog kontakta između svedoka saradnika i bivšeg pripadnika grupe došla do usijanja. Gotovo da su svi samo čekali da Miljković krene na njega, ali se to na sreću nije dogodilo - dodaje naš sagovornik.

Belivuk je, kako dodaje, povremeno i aplaudiralo sa optuženičke klupe.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:40

OTKRIVEN SVETSKI SUPERKATREl! U Dubaiu uhapšen Tito, jedan od glavnih članova BELIVUK I ZVICER RADILI ZA NJEGA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track