DVE DEVOJKE DOŠLE U IZVIDNICU ZA LUKU BOJOVIĆA: Prišle spomenicima, pa uradile OVO! Luka video očev i bratovljev grob? (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

novo groblje u beogradu

DVE DEVOJKE DOŠLE U IZVIDNICU ZA LUKU BOJOVIĆA: Prišle spomenicima, pa uradile OVO! Luka video očev i bratovljev grob? (FOTO)

Crna Hronika -

Luka Bojović se u sredu uveče vratio u Srbiju, nakon što je deset godina proveo u zatvoru u Španiji, ali još nije stigao da poseti večne kuće svojih najmilih na Novom groblju u Beogradu. Nakon što su dva dana zaredom u izvidnicu dolazili muškarci, danas su se na groblju pojavile dve devojke.

Naime, devojke su oko 11.20 sati došle na Novo groblje u Ruzveltovoj ulici gde su sve vreme uz video-poziv razgovorale s nekim. Podsetimo, tu su sahranjeni Vuk Bojović,Lukin otac, brat Nikola Bojović, kum Dragoslav Miloradović i prijatelj i saborac Rade Rakonjac.

groblje, Luka Bojović, kum Luke Bojovića
foto: Nemanja Nikolić

- Ovo je treći dan otkad je Luka Bojović u Srbiji i njegova velika želja je svakako da poseti grobove svojih najmilijih. Međutim, do sada on to lično nije uradio, već je, kako se sumnja, slao svoje prijatelje u takozvanu izvidnicu - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Sada su dve devojke, od kojih je jedna bila maskirana kapuljačom i velikim naočarima za sunce, došle do večne kuće Bojovića, Miloradovića i Rakonjca i donele cveće, a potom su zapalile i sveće. Jedna od njih je uzela telefon i dok je palila sveću pričala je na video-pozivu.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

Telefon je bio okrenut u pravcu groba, pa je neko s druge strane mogao jasno da vidi spomenike. Naš sagovornik kaže i da postoji sumnja da je s druge strane poziva upravo bio Luka Bojović.

Nisu se zadržale mnogo na groblju, a nakon što su obavile rituale i razgovor preko video-pozive mirno i u razgovoru su napustile Novo groblje.

groblje, Luka Bojović, kum Luke Bojovića
foto: Nemanja Nikolić

U prethodna tri dana groblje je posetilo čak tri muškarca koja su bili u izvidnici. Podsetimo, juče je još jedan maskirani muškarac posetio grobove Nikole i Vuka Bojovića, kao i Lukinog kuma Dragoslava Miloradovića Galeta. On je došao i zapalio tri sveće.

Luka Bojović, Groblje
foto: Zorana Jevtić, Ljiljana Stanišić

- Pretpostavlja se da prijatelji Luke Bojovića obilaze ova grobna mesta kako bi bili sigurni da on nije u opasnosti i da može na miru da dođe i poseti večene kuće oca, brata, kuma, ali i prijatelja. I juče su Nikolin, Vukov i Galetov grob posetila dva muškarca, u različitim vremenskim razmacima, ali Luka nije došao - kaže naš izvor i dodaje, da su samo dan pre toga to uradila dva muškarca.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja