KOMŠIJE ŠAPČANINA KOJI SE UBIO OTKRILE DETALJE TRAGEDIJE: Kad su sišli u podrum zatekli JEZIVU SCENU!
Foto: Kurir

UŽAS U RANO JUTRO

KOMŠIJE ŠAPČANINA KOJI SE UBIO OTKRILE DETALJE TRAGEDIJE: Kad su sišli u podrum zatekli JEZIVU SCENU!

Crna Hronika -

Stanare zgrad u Šapcu jutros oo 7,15 časova je probudila snažna eksplozija. Uplašili su se detonacije posle koje se hodnikom širio gust dim, a vrlo brzo su postali svedoci velike tragedije, kada je pronađeno beživotno telo njihovog komšije (56) koji se, kako se pretpostavlja razneo tako što je aktivirao ručnu bombu.

- Grunulo je i zatreslo i nismo odmah znali šta se dogodilo. Pomislili smo da je pukla cev od plina dole u podrumu. Kada je sišao dole predsednik kućnog saveta je zatekao komšiju mrtvog. Bomba mu je raznela glavu i grudi - pričaju stanari.

Nesrećni čovek je sišao u podrum sa bombom i oduzeo sebi život dok mu je u stanu bila porodica.

- Ovo je strašna tragedija.Živeli smo vrata do vrata i zajedno smo odrasli u ovoj zgradi. Bio je retko dobar čovek. Ne mogu ni da naslutim zašto je ovo uradio. Nisam imao hrabrosti da siđem dole i da ga poslednji put vidim da mi ostane u sećanju onakav kakvog ga poznajem od detinjstva - kaže komšija M. R..

Prve komšije navode da je bio vredan čovek i posvećen porodici. Iz prvog braka ima sina koji je odrastao sa majkom. U Višem javnom tužilaštvu naveli su da je dežurni tužilac izvršio uviđaj i da je naložena obdukcija tela. Daljom istragom će se utvrditi detalji porodične tragedije, piše Telegraf.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track