SAMO ŠTO SU IM PRETRESLI ĆELIJE, ONI OPET: Evo šta je sve oduzeto od spuških pritvorenika, neverovatan spisak
Foto: Youtube Printscreen

pretres soba Istražnog zatvora u Spužu

SAMO ŠTO SU IM PRETRESLI ĆELIJE, ONI OPET: Evo šta je sve oduzeto od spuških pritvorenika, neverovatan spisak

Crna Hronika -

SPUŽ - Četiri mobilna telefona, SIM i memorijske kartice, više vrsta nadozvoljenih tableta, igle, špricevi, ampule... oduzeti su tokom pretresa soba Istražnog zatvora u Spužu.

Prema istim informacijama, od četiri oduzeta mobilna telefona, tri su marke "ajfon" i pronađena su u sobama u kojima borave pritvoreni članovi organizovanih kriminalnih grupa, saznaju Vijesti dodajući da je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija nezvanično rečeno da će se pretresi nastaviti.

Podgorički list je pre samo dve nedelje pisao da su dva telefona pronađena u sobi Istražnog zatvora u Crnoj Gori u kojoj boravi više pripadnika organizovane kriminalne grupe "kavčani".

Telefoni su bili ukopani u zidu sobe, rečeno je tada nezvanično iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

"Nakon saznanja da pritvorena lica ponovo poseduju i koriste nedozvoljene predmete, njihova soba detaljno je pretresena i pronađen je štek. Tokom pretresa pritvorena lica dobacivali su službenicima, psovali ih i vređali i bili agresivni. O svemu će biti obaveštena Uprava policije", kazao je sagovornik iz UIKS-a.

Objasnio je da je otkriveno i da pritvorenici kopaju zidove da bi u njih krili nedozvoljene predmete. "Kada je pretres završen, svi pritvorenici iz te sobe premešteni su u druge", kazao je isti izvor.

Kurir.rs/Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track