JEZIVA SCENA NASILJA U BEOGRADU: Muškarac pretukao stariju ženu na pijaci (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

Prijavite nasilje

JEZIVA SCENA NASILJA U BEOGRADU: Muškarac pretukao stariju ženu na pijaci (VIDEO)

Crna Hronika -

Na društvenim mrežama pojavio se jeziv snimak koji je, kako se navodi u objavi, zabeležen na pijaci na Karaburmi u Beogradu, a na kojem se vidi kako nepoznati muškarac fizički zlostavlja ženu.

U pomoć joj je tad pritekao samo jedan muškarac, dok su ostali nemo posmatrali šta se dešava.

01:28

JEZIVO NASILJE NA PIJACI NA KARABURMI: Muškarac prebio stariju ženu

Nasilnik ju je gurnuo na obližnju tezgu gde je počeo da je udara. U pomoć joj je tada pritekao samo jedan muškarac, dok su dvojica stajala u njihovoj blizini, s vremena na vreme se okretali da vide šta se događa.

Siledžija je potom udaljio muškarac, nakon čega se on zaputio ka njenoj tezgi gde je šutirao kutije i proizvode koji su se našli tu.

Snimak se pojavio na Instagram stranici Stop nasilju uz opis kompletne situacija.

"Pijaca na Karaburmi, nasilnik prebija stariju ženu dok ostali gledaju, samo jedan čovek prilazi da pomogne. Ko od nadležnih je bio da privede ovog nasilnika, žena poseduje izveštaj lekara specijaliste o povredama, udarci se jasno vide na snimku. Hitno tražimo da se uhapsi počinioc i kazni odgovarajućom kaznom. Delite ovu sramotu da vidi svi i da se počinioc sankcioniše", piše u objavi.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track