SESTRA POZNATE TIKTOKERKE UKI Q STIGLA U POLICIJU: Bivši muž je tukao pre 2 meseca, a evo šta joj je sada uradio ŠOK (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram

kurir saznaje

SESTRA POZNATE TIKTOKERKE UKI Q STIGLA U POLICIJU: Bivši muž je tukao pre 2 meseca, a evo šta joj je sada uradio ŠOK (FOTO)

Crna Hronika -

Sara H., sestra tiktokerke Une Kablar poznate kao Uki Q, danas je sa advokatom, a u pratnji majke i rođake, stigla u policiju na razgovor, saznaje Kurir.

Ona je u petak dobila poziv da dođe na razgovor u jednu beogradsku policijsku stanicu zbog prijave koju je protiv nje podneo bivši muž Damjan H.., ali kako je objasnila, ne zna razlog tome.

Sara H. ulazi u policijsku stanicu
Sara H. ulazi u policijsku stanicufoto: Nenad Kostić

Podsetimo, Sara je u septembru bila žrtva porodičnog nasilja.

- Živim u konstantnom strahu od nasilnika. Dva meseca nisam izašla sama iz stana, jer se plašim za svoj život. Idem kod psihijatra, a kada izađem na ulicu okrećem se i mislim da me neko prati - rekla je ona ranije za Kurir.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

Osumnjičeni za nasilje nad Sarom je, inače, na saslušanju u tužilaštvu tvrdio da suprugu nije tukao, već da ju je samo odgurnuo, nakon čega je ona sama pala na pločice. Takođe, nakon što je Damjanu H. ukinut pritvor, njegov advokat Anđelko Ležajić je za Kurir izjavio "da je njegovom klijentu bolje u zatvoru nego u braku sa Sarom".

Sarine povrede
Sarine povredefoto: Privatna Arhiva

Kurir.rs

Bonus video:

02:04

NOV JEZIV TIKTOK IZAZOV DIGAO BEOGRADSKO NASELJE NA NOGE! Zabrinuti stanari ispričali bizarne detalje ovog nebezbednog trenda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track