OTKRIVEN IDENTITET UBIJENOG MUŠKARCA U UGRINOVCIMA: Ovo je Crnogorac koji je danas upucan u beogradskom naselju! FOTO
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

poznat policiji od ranije

OTKRIVEN IDENTITET UBIJENOG MUŠKARCA U UGRINOVCIMA: Ovo je Crnogorac koji je danas upucan u beogradskom naselju! FOTO

Crna Hronika -

Kako Kurir saznaje u Ugrinovcima je danas ubijen državljanin Crne Gore Dražen D. (33). Dražen je kako saznajemo od ranije poznat policiji.

Ugrinovci, ubistvo, Dražen Delević
foto: Facebook

- Kod ubijenog je nađeno oko 200 kilograma droge i u Crnoj Gori se vodi se postupak protiv njega pred tamošnjim vlastima - kaže nezvanično sagovornik i dodaje: - Nakon te zaplene on je pobegao u Srbiju, a u Beogradu je počinio razbojništvo i čekao je da ode na odsluženje zatvorske kazne za to krivično delo.

Da podsetimo u beogradskom naselju Ugrinovci u njega je ispaljeno 5 hitaca, a njegovo beživotno telo pronađeno je na zadnjem sedištu automobila BMW X6 .

1 / 4 Foto: Kurir

Dvadestečetvorogodišnji B.T. uhapšen je danas sa pištoljem za koji se sumnja da je korišćen u likvidaciji za sada nepoznate osobe u Ugrinovcima, a kako nezvanično saznaje Kurir, B.T. je pucao u Dražena D. sa kojim je bio u nelegalnim poslovima trgovine ljudima.

Ugrinovci, ubistvo
foto: Nemanja Nikolić

Sumnja se da je motiv ovog ubistva ogroman novac.

- Pretpostavlja se da je ubijen zbog novca od droge ili od transporta migranata ,jer se sumnja da se ubijeni bavio i tim prljavim poslom - kaže izvor iz istrage.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

- Osumnjičeni je došao iz Kikinde i radio je u firmi za proizvodnju sijalica u Batajnici. Živeo je i Ugrinovcima kao podstanar i delovao je veoma skromno - kaže sagovornik Kurira i dodaje:

Ubistvo u Ugrinovcima
foto: Kurir

- Prvo je vozio "golfa", ali je sada kupio crni "pasat" i navodno je uzeo i kredit od 6.000 evra i počeo je bolje da se oblači. Kako, takođe, saznajemo motiv je prevoz migranata i ogroman novac.

- Čuli smo da je osumnjičeni ušao u ozbiljnu priču sa prevozom migranata i da neko nekome tu nije isplatio novac - kaže naš izvor iz istrage.

Kurir.rs/B.T

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja