KRV PALA ZBOG 90.000 EVRA: Žitelji Ugrinovaca o pozadini brutalne likvidacije UBICA HTEO DA IZAĐE IZ POSLA?
Foto: Kurir, Facebook

sačekuša

KRV PALA ZBOG 90.000 EVRA: Žitelji Ugrinovaca o pozadini brutalne likvidacije UBICA HTEO DA IZAĐE IZ POSLA?

Crna Hronika -

Policija je uhapsila B. T. (24) zvanog Kikinda danas oko 15.30 sati kod Dobanovaca zbog sumnje da je pola sata ranije u Ugrinovcima kod Beograda ubio Crnogorca Dražena Delevića (33) čije je telo pronađeno na zadnjem sedištu džipa BMW X6.

- Identitet žrtve nije odmah mogao da bude utvrđen jer ubijeni kod sebe nije imao nikakva lična dokumenta. B. T. je uhapšen i kod njega je pronađen i pištolj koji je, kako se sumnja, koristio u izvršenju krivičnog dela - kaže izvor Kurira.

Nađeno pet čaura

Prema njegovim rečima, policija je na licu mesta pronašla pet čaura ispaljenih iz pištolja, a navodno je jedan hitac ispaljen ubijenom i u glavu.

- Telo je zatečeno na zadnjem sedištu BMW X6. Zadnja desna vrata automobila bila su otvorena. Čuli smo da je čovek kog znamo tu iz kraja po nadimku Kikinda osumnjičen za ubistvo. Inače, navodno je sa ubijenim u automobilu bio još neko, treća osoba, koja je uspela da pobegne - priča meštanin Ugrinovaca.

Ubijeni
Ubijenifoto: Facebook

On dodaje i da poznaje uhapšenog mladića.

- Važio je za finog momka, nismo čuli da je do sada privođen. Vozio je prvo nekog "golfa", pa je kupio crnog "pasata", za koji je navodno podigao kredit kako bi ga kupio. Došao je iz Kikinde i zaposlio se u jednoj velikoj firmi u Batajnici. U poslednje vreme, počeo je malo bolje da se oblači i da troši nešto više novca - kaže naš sagovornik.

Osumnjičeni
Osumnjičenifoto: Kurir

Kako dodaje, uhapšeni je živeo kao podstanar u Ugrinovcima, i do pre nekoliko meseci je delovao kao vrlo skroman mladić. On navodi i da se spekuliše da je motiv zločina koji se dogodio usred dana, svađa oko prljavih poslova u koje su bila umešana obojica muškaraca.

Prevoz miganata

- Navodno su zajedno učestvovali u trgovini ljudima, odnosno za veliki novac prevozili su iregularne migrante. Priča se da je Kikinda radio za ubijenog, ali da je nedavno poželeo da izađe iz posla. Prema drugim izvorima, navodno je tražio novac koji mu je ostao dužan ubijeni. U svakom slučaju svi govore o tome da se sukob dogodio zbog nekih velikih para - kaže stanovnik Ugrinovaca za Kurir.

Nezvanično se pominje da je posredi suma od 90.000 evra.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

Inače, ulica u kojoj se zločin dogodio bila je blokirana do kasno popodne.

01:32

Ubistvo u Ugrinovcima

- Veliki broj pripadnika policije i zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu satima su na licu mesta vršili uviđaj i prikupljali sve tragove zločina - kaže izvor.

Osumnjičeni poslao poruku

Ili se kidaš i boriš ili ćutiš i ne postojiš

Osumnjičeni B. T. kom je određeno zadržavanje do 48 sati, posle kog će biti priveden na saslušanje, bio je aktivan na društvenim mrežama. On je u septembru objavio fotografiju dve pesnice.

- Ili se kidaš i boriš ili ćutiš i ne postojiš - piše u opisu ove objave.

Debeo dosije ubijenog Delevića

Sudi mu se zbog šverca droge

Ubijeni Dražen Delević poznat je policiji od ranije. Naime, on je bio hapšen zbog sumnje da je učestvovao u švercu više 200 kilograma marihuane iz Crne Gore u Srbiju.

Zbog tog krivičnog dela u toku mu je suđenje u Crnoj Gori, a on se na poslednje ročište, održano 19. novembra u Bijelom Polju nije pojavio uz opravdanje "da ima problema sa okom".

Međutim, tužilac je tražio da mu se odredi pritvor, jer očigledno izbegava da se pojavi pred sudom.

Delević je, podsetimo, hapšen i u Srbiji i to zbog oružane pljačke menjačnice. Takođe, Delević se sumnjičio i da je 2016. godine organizovao napad na svoju taštu, koju je napadač pretukao i oteo joj torbu sa 2.000 evra.

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track