EVO KO JE CRNOGORAC UBIJEN U BEOGRADU, IMAO DEBEO DOSIJE: Budvanin organizovao napad na TAŠTU, PRETUKLI JE i oteli 2.000 evra!
Foto: Printscreen/Facebook

ubistvo u ugrinovcima

EVO KO JE CRNOGORAC UBIJEN U BEOGRADU, IMAO DEBEO DOSIJE: Budvanin organizovao napad na TAŠTU, PRETUKLI JE i oteli 2.000 evra!

Crna Hronika -

Dražen Delević koji je danas ubijen u beogradskom naselju Ugrinovci, kako pišu Vijesti organizovao je 2016. godina grupu muškaraca da opljačkaju njegovu bivšu taštu dok je odlazila na posao, znajući da u torbi sa sobom nosi novac.

Budvanska kiminalistička policija uhapsila je Budvanina Dražena Delevića i raspisala tada poternicu za Berancem J. M.(36). Oni su bili osumnjičeni da su brutalno prebili Budvanku J. Lj. i oteli joj 2.000 evRa. Njima su u tome pomogle još dve osobe.

Delević je prethodno organizovao grupu muškaraca i sačekao svoju bivšu taštu dok je odlazila na posao, znajući da u torbi sa sobom nosi novac.

Snimak sa lica mesta: Videoplus

00:36

Beograd, ubijen muškarac u Ugrinovcima

Presreli su ženu i počeli da je šutiraju i udaraju, nanevši joj teške telesne povrede. Od udaraca, žena je pala u nesvest, dok je Delević uzeo njenu torbu. Prolaznici koji su primjetili telo žene kako leži, pozvali su odmah policiju.

Delević je ubrzo uhapšen. Delević je uz krivičnu prijavu priveden višem državnom tužiocu u Podgorici , a na teret mu je stavljeno krivično delo razbojništvo i nanošenje teških telesnih povreda. Nakon što je saslušan, priveden je sudiji za istragu u Višem sudu, koji mu je odredio pritvor do 30 dana i on je tada upućen u zatvor u Spužu.

Da podsetimo Delević je danas pronađen upucan na zadnjem sedištu atomobila marke BMW X6. Kako Kurir saznaje on je od ranije poznat policiji i kod njega je svojevremeno pronađeno oko 200 kilograma droge u Crnoj Gori, gde se vodi i postupak protiv njega pred tamošnjim vlastima.

- Posle te zaplene on je pobegao u Srbiju, a u Beogradu je počinio razbojništvo i čekao je da ode na odsluženje zatvorske kazne za to krivično delo, rekao je izvor Kurira.

Da podsetimo u beogradskom naselju Ugrinovci u njega je ispaljeno 5 hitaca, a njegovo beživotno telo pronađeno je na zadnjem sedištu automobila BWM X6.

Kurir.rs/Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja