ŠOK ODBRANA VOZAČA AUDIJA SMRTI: Kolima ubio mladića na Bulevaru, evo kako se IZJASNIO O KRIVICI!
Foto: Printscreen/Pink

prvo osnovno javno tužilaštvo

ŠOK ODBRANA VOZAČA AUDIJA SMRTI: Kolima ubio mladića na Bulevaru, evo kako se IZJASNIO O KRIVICI!

Crna Hronika -

Matija N. (23), koji se sumnjiči da je sredu uveče u Bulevaru kralja Aleksandra izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je na pešačkom prelazu nastradao Mihajlo Lečić (26), saslušan je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

- Osumnjičeni M.N. je danas saslušan u prostorijama tužilaštva u prisustvu izabranih branioca i tom prilikom je izneo odbranu izjašnjavajući se da nije kriv - saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Na snimku sa sigurnosnih kamera vidi se kako "audi" nailazi velikom brzinom i udara MIhajla L., koji je ubrzo preminuo.

00:14

Uznemirujući snimak sinoćne saobraćajne nezgode u Bulevaru kralja Aleksandra.

Prema nezvaničnim informacijama, Matija N. je velikom brzinom "audijem A3" naleteo na studenta iz Čačka dok je sa devojkom pokušavao da pređe ulicu. Na stravičnom snimku nesreće vidi se kako mladić i devojka ne znaju na koju stranu da beže. Automobil je počeo da se okreće i bukvalno bacio Mihajla sa pešačkog prelaza, a devojka je čudom izbegla smrt.

pešak, gaženje, saobraćajna nesreća, Bulevar kralja Aleksandra, audi
foto: Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

- Prema navodima krivične prijave MUP RS – Saobraćajne policije, osumnjičeni je krivično delo koje mu je stavljeno na teret učinio na taj način što je upravljajući putničkim vozilom marke "audi" i krećući se Bulevarom kralja Aleksandra, na obeleženom pešačkom prelazu udario oštećenu L.V.M koja je zadobila teške telesne povrede i oštećenog L.M. koji je od siline udarca preminuo na licu mesta - potvrđeno je iz tužilaštva.

Nakon saslušanja, postupajući zamenik Prvog OJT u Beogradu je podneo predlog sudu da se prema osumnjičenom odredi pritvor jer postoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi uticati na svedoke i zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao ponoviti krivično delo - dodaje se u saopštenju.

U daljem toku postupka biće ispitana svedok oštećena, svedoci očevici, nakon obudukcije izvršiće se sudskomedicinsko i saobraćajno veštačenje, te preduzeti eventualno druge dokazne radnje potrebne za donošenje konačne odluke o daljem postupanju tužilaštva.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja