"OVAKO FUNKCIONIŠE MAŠINA U KOJU JE BRAJAN BACIO ANU VOLŠ" Spasić: Nema načina da se pronađe telo, od toga se pravi struja
Foto: Kurir TV, Printscreen instagram

KURIR TV

"OVAKO FUNKCIONIŠE MAŠINA U KOJU JE BRAJAN BACIO ANU VOLŠ" Spasić: Nema načina da se pronađe telo, od toga se pravi struja

Crna Hronika -

Amerikanka srpskog porekla Ana Volš nestala je bez traga u novogodišnjoj noći, a ovaj slučaj i dalje intrigira domaću i svetsku javnost.

Dok se na društvenim mrežama upućuju reči podrške njenoj porodici i vera da će biti pronađena živa, pre svih zbog svoja tri mala sina, poslednja otkrića policije ne slute na dobro.

Ana Volš, Brajan Volš, Nestanak
foto: Privatna Arhiva

Božidar Spasić, stručnjak za bezbednost, gostovao je u Pulsu Srbije na Kurir televiziji gde se dotakao nestanka Amerikanke.

Naime, on smatra da je njen suprug Brajan krivac, međutim, i dalje nema dovoljno dokaza. Takođe, Spasić osim što je naveo nekoliko mogućnosti o tome šta je moglo da desi. Naveo je i jednu specifičnu, gde telo ne bi moglo da bude nikada nađeno.

02:05

BRAJAN JE TELO ANE VOLŠ MOGAO DA PRETVORI U ELEKTRIČNU ENERGIJU?! Spasić otkrio sve do detalja: TRAGEDIJA SE DOGODILA U KUĆI

- Njena tragedija se izgleda dogodila u kući i neko je kasnije odneo to telo. Postoji jedna teorija da je Brajan odneo to telo do jedne mašine za iništavanje. To je jedan ogroman vagon i pored je velia čelična ploča. Vi stavite stvari odnosno on je stavio nju koja je bila uvijena u tepih. Nema nikakvog nadzora, a i da ima kamera ne vidi se šta je tu. Taj tepih ide do te ploče i ostaci odnosno ta masa pada dole. Od te mase koja pada dole, recimo u Americi, pravi se sirovina za proizvodnju električne energije. Apsolutno da nema načina onda da se pronađe telo - rekao je Spasić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track