Najnovije vesti

RAZMIŠLJAM DA LI DA SE UMIJEM ILI UBIJEM! Suprug žene koja je ubila bebu očajan: Otkrio šta se desilo kobnog leta 2016. godine
Foto: Zorana Jevtić, Facebook

tuga

RAZMIŠLJAM DA LI DA SE UMIJEM ILI UBIJEM! Suprug žene koja je ubila bebu očajan: Otkrio šta se desilo kobnog leta 2016. godine

Crna Hronika
16:00h

Zoran M. (62) čija je supruga Lidija M. uhapšena nakon četri dana potrage zbog sumnje da se sama porodila, a zatim ubila novorođenče 2016. godine, kaže za Kurir da ne zna šta će od sebe.

- Jutros sam ustao i razmišljam da li da se umijem ili ubijem! Ne mogu da dođem sebi nakon što sam video da je Lidija prvo bila trudna, a onda i ubila dete - kaže potresnim glasom Zoran M.

Naš sagovornik dodaje da mu je nakon ovog saznanja život uništen.

- Kad vratim film unazad, ona je leto 2016. ostala sama u kući, dok smo deca i ja otišli u Mali Požarevac gde imamo kuću. Deca su bila na raspustu, a ona je ostala sama. Verovatno se to sve tada desilo, jer ona nije mogla da se porodi u kupatilu, a da je neko od nas tu - kaže Zoran M. i nastavlja:

Zemun, beba, Zamrzivač
foto: Zorana Jevtić

- Nisam primetio ni da je trudna, a kamoli da se porodila, a nije se ni čudno ponašala, koliko se sećam kada smo se vratili iz Malog Požarevca.

Neutešni čovek kaže da još nije dobio rezultate obdukcije koji bi pokazali da li je on otac ubijene bebe.

- Meni je zaista teško, i da je beba moja i da nije. Ne mogu da poverujem da je tako nešto uradila i da živi sa tim - kaže naš sagovornik.

On kaže da je Lidija M. tri godine nakon ovog jezivog događaja, rodila njihovu najmlađu ćerku.

- Kako je mogla da uradi tako nešto, pa ima petoro dece.

Podsetimo, Zoran K. je u starom zamrzivaču, dok ga je čistio, 19. januara pronašao telo novorođenčeta.

- Majstor mi je rekao da treba da ga skroz sredim i sve povadim da bi radio normalno i mogao da se popravlja. Tada sam video i telo u kesama i peškiru.

Kurir.rs/B.T

.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja