Najnovije vesti

KURIR SAZNAJE! POTRAGA ZA UBICOM GAZDE MENJAČNICE: Kamere snimile ubistvo u Veterniku i raspravu pre toga, evo šta se sve vidi
Ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

U novosadskoj ulici Nova kod broja 34

KURIR SAZNAJE! POTRAGA ZA UBICOM GAZDE MENJAČNICE: Kamere snimile ubistvo u Veterniku i raspravu pre toga, evo šta se sve vidi

Crna Hronika
09:15h

NOVI SAD - U novosadskoj ulici Nova kod broja 34, Adice, iza poznatog lokalnog restorana, sinoć oko 20.15, na parkingu na putu za šljunkaru, pronađeno je telo muškarca s vidljivim tragovima krvi kao i tragovima krvi u vozilu.

Kako Kurir saznaje, telo je pronađeno na zemlji pored vozila fijat 500, a novosadska policija traga za ubicom.

Prema prvim i nezvaničnim saznanjima, ubijeni je Novosađanin J. J. (46), dugogodišnji vlasnik menjačnice.

Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje njegovu smrt u 20.25 sati. Na licu mesta policija je izvršila uviđaj,a kako se saznaje kamere su navodno snimile sam trenutak ubistva i sve što je prethodilo zločinu.

Šta se vidi na snimku sa kamera

Kako Kurir saznaje, ubijenog je neko pozvao da se nađu, otišao je i parkirao se ispred auto-perionice na kojoj su bile kamere koje su navodno snimile sve što se izdešavalo.

Kako saznajemo, osumnjičeni za ubistvo vidi se na snimku na mestu suvozača, a gestikulacija govori da se nešto raspravljaju, posle čega se vidi zamahivanje rukama i sam trenutak ubistva. Osumnjičeni potom izlazi iz automobila ubijenog i odlazi peške.

Inače, ubijeni nema dosije u policiji i sinoć je uoči ubistva u Veterniku sedeo s prijateljima kad mu je stigla nečija poruka, najverovatnije ubičina, da se nađu.

Kurir.rs/S.S.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja