OVO JE VLASNIK MENJAČNICE KOJI JE MUČKI UBIJEN U NOVOM SADU: Jovana (47) prvo tukli, a onda mu zadali kobni UDARAC NOŽEM (FOTO)
Foto: Kurir

novi detalji

OVO JE VLASNIK MENJAČNICE KOJI JE MUČKI UBIJEN U NOVOM SADU: Jovana (47) prvo tukli, a onda mu zadali kobni UDARAC NOŽEM (FOTO)

Crna Hronika -

Jovan Janićijević (47), vlasnik menjačnice u Novom Sadu koji je brutalno ubijen, biće sahranjen u petak na Gradskom groblju.

Telo vlasnika menjačnice, podsetimo, pronađeno je sinoć iza automobila "fiat 500" u Adicama, a prema najnovijim informacijama iz istrage Janićijević je brutalno ubijen nožem.

Veternik, J.J., vlasnik menjačnice, ubistvo, pretučen, umrlica
foto: Kurir

Ko je i zbog čega usmrtio vlasnika menjačnice za sada se ne može precizno reći, a ne isključuje se mogućnost da s obzirom na posao kojim se bavio reč o dužničkom odnosu između žrtve i ubice.

Jovan je pre ubistva navodno bio sa prijateljima kad je preko mobilnog telefona dobio poruku nakon čega je otišao, a šta se kasnije dešavalo ni njima nije poznato.

1 / 5 Foto: Kurir

Prema rečima meštana niko od njih nije čuo neku svađu ili galamu.

- Čuli smo da se dogodilo ubistvo i da je nesrećni vlasnik menjačnice došao na poziv nekog od poznanika i parkirao se tačno na ćošku kako bi nekog sačekao. Međutim, tada su došla druga kola i poznanik vlasnika menjačnice je ušao u njegova kola i počeli su da se svađaju. Kada je nasilnik seo na suvozačevo mesto počeo je da ga tuče i rukama i nogama. Nesrećni čovek je pokušao da se odbrani, ali nažalost nije uspeo - kaže komšija za Kurir.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track