"MOM SINU SU VEĆ PRETILI": Detalji eksplozije u Rakovici, evo šta je vlasnik kuće ispričao policiji
Ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić, Ilustracija

Pronađeni su tragovi gelera i kašika kojom je aktivirana bomba

"MOM SINU SU VEĆ PRETILI": Detalji eksplozije u Rakovici, evo šta je vlasnik kuće ispričao policiji

Crna Hronika -

BEOGRAD - U dvorištu porodične kuće u rakovičkoj ulici Starca Milije noćas se čula jaka eksplozija koja je digla na noge taj deo ovog beogradskog naselja.

Uznemireni građani koji su čuli i osetili jaku detonaciju pozvali su policiju koja je odmah stigla na lice mesta po prijavi. Sva sreća, kako je ustanovljeno, povređenih nije bilo ali je načinjena znatna materijalna šteta.

Pronađeni su tragovi gelera i kašika kojom je aktivirana bomba.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama s lica mesta, u prvom preliminarnom razgovoru vlasnika kuće s policijom on je rekao da su "njegovom sinu već upućivane pretnje".

Oglasio se MUP

U dvorište jedne kuće u beogradskom naselju Rakovica nepoznata osoba bacila je rano jutros eksplozivnu napravu, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP). Nema povredjenih a pričinjena je materijalna šteta na fasadi i prozorima. Eksplozija je prijavljena u 1.45 a istraga je u toku, dodali su u MUP-u.

Uviđaj je obavljen, mesto eksplozije obezbeđeno a u toku je utvrđivanje motiva za ovaj strašan događaj koji je uznemirio sugrađane i mogao da izazove nečiju smrt.

Kurir.rs/TV Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja