SAHRANJEN UBICA SA BEŽANIJSKE KOSE: Otac održao govor: Ne znam gde sam zakazao
Foto: Kurir.rs

izvršio samoubistvo

SAHRANJEN UBICA SA BEŽANIJSKE KOSE: Otac održao govor: Ne znam gde sam zakazao

Crna Hronika -

Goran Đ. (38) koji je izvršio samoubistvo nekoliko dana nakon što su pronađena tela sestara Jelisavete (76) i Gordane Đ.(78) na Bežanijskoj kosi, a koje je on prethodno ubio, sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Goran Đokić, ubica, Bežanijska Kosa, ubistvo
foto: Kurir, Facebook

Goranov otac Zoran održao je govor na sahrani i rekao da su imali težak život i da mora da je negde zakazao kao otac kad se ovako nešto dogodilo.

Inače, pre nekoliko godina Zoran je ostao bez drugog sina, Goranovog brata Predraga, koji je nastradao.

- Ne znam gde sam zakazao kao otac, ali negde sigurno jesam... Sanjali smo Peđa, Goran i ja da napravimo kuću kako se više ne bismo potucali po stanovima, ali taj dan nikada nije došao. Gorane sine moj, sve ti je oprošteno. Ako me čuješ pozdravi mi Peđu, voleće vas tata obojicu dok je živ - rekao je uplakani otac.

Goran Đokić, Ubistvo, Bežanijska Kosa
foto: Kurir.rs

Podsetimo, tela sestara pronađena su na Svetog Jovana 20. januara u njihovom stanu na Bežanijskoj kosi, a Goran je bio blizak sa jednom od njih, Jelisavetom, sa kojom se upoznao u staračkom domu gde je često dolazio da servisira klime!

Naime, Goran je održavao odlične odnose sa Jelisavetom jer je znao da ona ima novac, a on je bio u problemu.

- Družio se sa njom, pomagao njoj i njenoj sestri ako im nešto treba. Žena je verovatno pomislila da će im se naći kad im nešto zatreba pošto nikog drugog nisu imale. Išao je i da im čestita Božić, prosto im se uvukao pod kožu - rekao je ranije izvor Kurira i dodao:

- Pretpostavlja se da je on želeo pare da im izvuče bez da ikoga povredi, ali da je žena shvatila o čemu se radi i da njihov odnos ipak nije kakav je mislila da jeste, te je odbila da mu samo da novac. Tu je izgubio kontrolu. Jednu sestru je izbo nasmrt, a drugu je udarao tupim predmetom po glavi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja