ĆERKA SRPSKOG POLITIČARA SVIREPO PRESUDILA PENZIONERKI: Ugušila je jastukom, iskasapila telo, pa otišla u ŠOPING, stigla i presuda
Foto: Privatna Arhiva

MONSTRUOZNO

ĆERKA SRPSKOG POLITIČARA SVIREPO PRESUDILA PENZIONERKI: Ugušila je jastukom, iskasapila telo, pa otišla u ŠOPING, stigla i presuda

Crna Hronika -

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio Jelenu Špagović na kaznu zatvora od 30 godina, zbog brutalnog ubistva iz koristoljublja penzionerke Majde Garović (80) u junu 2019. godine.

Apelacioni sud je potvrdio prvostepenu presudu Višeg suda u Beogradu kojom je Špagovićeva osuđena za krivično delo teško ubistvo, rečeno je danas u Apelacionom sudu, prenosi Telegraf pisanje Tanjuga.

Ona je u pritvoru od jula 2019. godine. Špagovićeva je ubila Majdu Garović, deviznu penzionerku, svoju nekadašnju komšinicu iz Zemuna. Motiv je bio dug od 2.500 evra koje je uzajmila od Garovićeve, ali joj novac nije vratila.

Posle zločina, uzela je nakit koji je starica nosila na sebi, nekoliko naočara i novčanik, a potom telo spakovala u kofer i krv u dnevnoj sobi očistila troprocentnim hidrogenom. Potom je, kao da se ništa nije dogodilo, telo ostavila u stanu i otišla s bivšim mužem da detetu kupi cipelice.

Tri dana kasnije, kofer sa iskasapljenim telom starice stavila je u iznajmljeni "pežo 508" i odvezla se u vikend-naselje Krčedin, pored Dunava, gde je zapalila delove njenog tela.

Tragovi krvi su, međutim, ostali na tapacirungu vozila. Špagović je inače ćerka Saše Dujovića, bivšeg poslanika i funkcionera "Srpske desnice".

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja