PORODIČNI PRIJATELJ UGLEDNOG LEKARA OTKRIO KAKO SE UPOZNAO SA ŽENOM KOJU JE PREBIO: "Toliko sam šokiran da ne mogu da dođem sebi"
Foto: Printscreen/Instagram

može da poveruje da je doktor to uradio

PORODIČNI PRIJATELJ UGLEDNOG LEKARA OTKRIO KAKO SE UPOZNAO SA ŽENOM KOJU JE PREBIO: "Toliko sam šokiran da ne mogu da dođem sebi"

Crna Hronika -

Porodični prijatelj i komšija lekara sa VMA, koji je brutalno pretukao svoju suprugu rekao je da je uglednog lekara doživljavao kao sina i da je obožavao taj bračni par.

Kako kaže, lekar i supruga su se voleli, te da ne može da poveruje da je doktor to uradio. On tvrdi da hirug nije imao poroke, da nije pio alkohol. Kako kaže, upoznao ih je kum koji je takođe lekar.

- Ona je pravnik, a on hirurg uspešni, on je držao i neka predavanja na engleskom. Bio je i na televiziji. Ja stvarno ne znam šta da vam kažem, mnogo mi je teško - priča sagovornik Blica.

Nikola Ostojić, Ivana Ostojić
foto: Printscreen/Instagram

Komšija je ispričao i da je žena lekara sa Kosova i Metohije dok je on iz Dalmacije.

- Stvarno ne znam šta se desilo te večeri, ali toliko sam šokiran da ne mogu da dođem sebi. Ne spavam - dodaje.

Ljubav cvetala samo na mrežama

Kako je Kurir juče pisao, na društvenim mrežama doktor i njegova supruga objavljivali su zajedničke fotografije, na kojima su zagrljeni i ništa nije slutilo da je njihov odnos loš kao i da bi bio spreman tako brutalno da je prebije.

Nikola Ostojić, Ivana Ostojić, VMA, pretukao ženu, hirurg, plastični hirurg
foto: Instagram/lazinota

Izvor iz istrage za Kurir rekao je da su komšije bračnog para u sredu oko 17 sati čuli su buku i zapomaganje, pa su o tome obavestili policiju, koja je izašla na teren. Pripadnicima MUP Srbije koji su pozvonili na vrata porodičnog doma u Zemunu, otvorila je pretučena žena, koja je bila modra i oba oka su joj bila zatvorena.

- Lekar je nakon verbalne svađe pretukao suprugu, koju je navodno prvo rukama i nogama udarao po celom telu, da bi zatim otišao korak dalje i uzeo pištolj za kohji ima dozvolu. Nesrećna žena je zakukala da je ne ubije, a on je pomahnitao i počeo da je udara drškom pištolja i tako joj naneo teške povrede - kaže izvor iz istrage.

Žrtva je nakon prebijanja kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu.

- Lekari su konstatovali da žena ima teške povrede - četiri rebra su joj slomljena, nadlaktica, ima i hematome po telu. Izvor upoznat sa slučajem kaže da se nesrećna žena slomila i sve priznala inspektorima.

(Kurir.rs, Blic)

Bonus video:

01:59

DOKTOR HEROJ! Zbog nedostatka osoblja u bolnici on je svoj broj telefona ostavio na sajtu: OVO SU RAZLOZI OVOG DOBROG DELA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track