UGLEDNI LEKAR ŽENI NANEO OVE JEZIVE POVREDE! Danas saslušan pred tužiocem, otkriveni novi STRAŠNI DETALJI
Foto: Printscreen/Instagram

UGLEDNI LEKAR ŽENI NANEO OVE JEZIVE POVREDE! Danas saslušan pred tužiocem, otkriveni novi STRAŠNI DETALJI

Crna Hronika -

Ugledni doktor sa VMA koji je osumnjičen da je u sredu brutalno pretukao suprugu u njihovom porodičnom domu u Zemunu, određen je pritvor do 30 dana zbog nasilje u porodici i to zbog tri razloga.

- Dana 2.02.2023. godine od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapšen je lekar zbog postojanja osnova sumnje da je u vremenskom periodu od početka januara do početka februara ove godine vršio krivično delo nasilje u porodici, na taj način što je u više navrata prema oštećenoj - svojoj supruzi, vršio nasilje šutirajući je nogama i udarajući je rukama po glavi i celom telu, udarajući je predmetima podobnim da telo teško telesno povrede, daveći je kablom, čupajući je za kosu, upućujući joj pretnje, ponižavajući je i vređajući je, a usled čega joj je ugrozio spokojstvo i telesni integirtet, te joj naneo joj višestruke povrede u predelu glave, butina, vrata, trupa i ruku, usled čega su oštećenoj polomljena četiri rebra kao i leva laktična kost, a koje povrede se kvalifikuju kao teška telesna povreda - stoji u saopštenju nadležnog tužilaštva.

Nikola Ostojić, Ivana Ostojić
foto: Printscreen/Instagram

Osumnjičeni je prilikom saslušanja u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu izabranog branioca, iskoristio svoje zakonsko pravo i branio se ćutanjem. Nadležno tužilaštvo podnelo je predlog Trećem osnovnom sudu da se osumnjičenom odredi pritvor i to iz tri razloga kako ne bi uticao na svedoke, kako ne bi počinio isto krivično delo, ali i kako ne bi uticao na svedoke.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track