ZOVI HITNU, UBIŠE ME DECA! Komšinica Dragica za Kurir: Sav krvav u pidžami samo mi pao ispred kuće! Tu je našao spas izbodeni otac
Foto: Petar Aleksić

nezapamćeno u selu kod paraćina

ZOVI HITNU, UBIŠE ME DECA! Komšinica Dragica za Kurir: Sav krvav u pidžami samo mi pao ispred kuće! Tu je našao spas izbodeni otac

Crna Hronika -

PARAĆIN - Miloš P., otac iz Trešnjevice kod Paraćina kog su izbola i pretukla deca Miloš i Milica P, uspeo je da pobegne i pomoć potražio od prve komšinice Dragice.

Ona u svojoj ispovesti za Kurir ispričala da je Miloš sav krvav došao kod nje i samo pao ispred kuće sinoć oko 22 časa.

Paraćin, ubistvo
foto: Petar Aleksić

- Gledala sam televiziju kad sam čula da je neko ušao... Kad sam pogledala napolje, videla sam ga celog krvavog u pidžami, glava mu je bila na betonu, jedva je uspeo da se nasloni - kaže nam Dragica.

Paraćin, ubistvo
foto: Petar Aleksić

Uspeo je samo da joj kaže “Zovi hitnu pomoć, ubiše me deca”.

00:16

Ubistvo u Paraćinu

- Tražio mi je ćebe i čašu vode da ga napojim jer su mu slomili ruke, nije mogao sam da drži čašu. Ja se još tresem, sama sam bila tu, unuk i sin su bilo gore, oni su posle došli da pomognu. Znam da je van životne opasnosti - kaže nam Dragica i dodaje:

- Nije imao gde osim kod mene, još mi nije dobro. Marko je pobegao, a milica je otišla samo tu do centra i odmah je uhapšena. Marko je inače, kako sasnajemo, bio divan mladić, ali je u poslednje vreme sa šestrom počeo da pravi probleme.

Ubijena maćeha i izbodeni otac koji je preživeo
Ubijena maćeha i izbodeni otac koji je preživeofoto: Petar Aleksić

- Imao je nanogicu jer je napravio problem u Jagodini i čekao je izvršenje kazne od 3 gosine. Otac nije imao novca da mu to plati - kaže izvor Kurira.

Kurir.rs/D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track