RAZBACIVAO SE PARAMA I BIO U DRUŠTVU PEVAČICA: Osumnjičeni serijski ubica iz Srbije uživao u luksuzu do hapšenja u Nemačkoj!
Foto: Privatna arhiva

najnoviji detalji

RAZBACIVAO SE PARAMA I BIO U DRUŠTVU PEVAČICA: Osumnjičeni serijski ubica iz Srbije uživao u luksuzu do hapšenja u Nemačkoj!

Crna Hronika -

Serijski ubica iz Srbije D. J. (31) iz jednog vojvođanskog sela, koji se sumnjiči da je opljačkao i ubio penzionerke u Nemačkoj, često se hvalio na društvenim mrežama kako je u društvu poznatih sa estrade.

Osumnjičeni Srbin, podsetimo, uhapšen je 1. februara u predgrađu Švebiš Hola zbog sumnje da je ubio penzionerke Hajdemari K. (77) i Gertraute N. (89), a takođe, proverava se i njegova umešanost u ubistvima još dve penzionerke iz istog kraja.

uhapšeni d. j. sa članovima benda
uhapšeni d. j. sa članovima bendafoto: Privatna arhiva

D. J. je ako je sudeći po društvenim mrežama, skoro svakodnevno objavljivao šta radi i kako se provodi, pa je tako često bio na proslavama gde pevaju poznati, sa kojima se fotografisao. Osumnjičeni D. J. je tako svoje pratioce obavestio da je u društvu bivših članica grupe Hurricane.

Kod D. J. na Fejsbuk profilu može se naći i njegova fotografija sa pevačicom Tanjom Savić, ali i sa Viki Miljković sa kojom je zagrljen.

1 / 2 Foto: Privatna arhiva

Kako je ranije za Kurir otkrio njegov poznanik, D. J. je živeo na "viskoj nozi" i često se hvalio luksuzom u kome je živeo.

- Razbacuje se parama! Renovira dve kuće koje su mu kao vile i to po nekoliko puta. Kuće su mu opremljene po poslednjoj modi, a nameštaj je dovozio čak iz inostranstva. Svaki put bi iz Nemačke dolazio sa besnim novim kolima, koje radeći posao za koji se predstavljao nije bilo moguće - rekao je poznanik uhapšenog i dodao da je on imao paravan za život u Srbiji.

hvalio se luksuzom
hvalio se luksuzomfoto: Privatna arhiva

- D. J. voli život na viskoj nozi i uvek je markirano obučen. Na svoja veselja uvek zove poznate pevače sa estrade da mu zabavljaju goste i hvali se time.

(Kurir.rs - B. T.)

Bonus video:

00:20

Rodbina ubice Marka odnosi stvari gde se dogodio žločin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track