KO JE MISTERIOZNA PRIJATELJICA ANE VOLŠ?! Pameli sude za prevaru od 3 miliona dolara, NEMA NI JEDNU SLIKU sa nestalom Beograđankom
Foto: Printscreen/Twitter, STEPHEN SHERMAN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

sumnjivo

KO JE MISTERIOZNA PRIJATELJICA ANE VOLŠ?! Pameli sude za prevaru od 3 miliona dolara, NEMA NI JEDNU SLIKU sa nestalom Beograđankom

Crna Hronika -

Žena koja tvrdi da je prijateljica Ane Volš, Srpkinje nestale u Masačusetsu, trenutno je pod istragom zbog optužbi da je naterala osobu sa demencijom da potpiše ugovor o imovini vrednoj 3 miliona dolara.

Pamela Bardi
foto: Printscreen Tweet

Tokom nedavnog pojavljivanja na TV, biznismenka Pamela Bardi iz Masačusetsa tvrdila je da je prijateljica sa Anom Volš, dodajući da se nada brzom zatvaranju slučaja.

U jednoj od objava na Fejsbuku povodom nestanka Ane Volš, Bardi je takođe spomenula i svoju "mentorku", koja je navodno umrla pod sumnjivim okolnostima 2020. godine.

Sada TB Daily News prenosi da se radi od Džudit Benmoše koja je navodno bila mentorka Bardi i umrla 2020. godine.

Prema njenoj stranici na Fejsbuku, Bardi je biznismenka, radi sa nekretninama i motivacioni govornik. Takođe je predsednica firme za nekretnine The Mosche Group. Danijel, sin Džudit Benmoše, tužio je Bardi pred sudom u Norfolku, rekavši da je ona iskoristila demenciju njegove majke i njegov alkoholizam da ih ubedi da prepišu kuće u Bruklinu i Zapadnom Roksberiju.

Prema tužbi, Bardi je namerno postajala bliska sa Džudit dok se njeno zdravlje pogoršavalo zbog demencije. Navodno ju je ubedila da potpiše akte u julu 2020, samo četiri meseca pre nego što je umrla.

Kako je Danijelov potpis takođe bio potreban, u tužbi se navodi da je on to potpisao jer ga je Bardi slagala da će izgubiti svoje SSDI beneficije, ukoliko to ne uradi. Svojim potpisom prebacio je tri miliona u nekretninama Bardi. Kuća je vredna 2,5 miliona dolara, ali Bardi je imala poteškoća da je renovira jer se nalazila u istorijskom okrugu.

Bardi je imovinu u Bruklinu prebacila na preduzeće koje je osnovala pod nazivom Lady B, LLC u aprilu 2021, jedno od najmanje devet preduzeća koje je osnovala. Ona je takođe optužena da je zaplenila sve bankovne račune Džudit Benmoše i dragocene antikvitete. S druge strane, kako se navodi u tužbi, Danijel nije dobio skoro ništa.

Iako se Pamela više puta pojavljivala u američkim medijima i govorila o nestaloj Ani, čini se da nema dokaza da su njih dve bile prijateljice. Nikada nisu bile prijatelji na Fejsbuku i nisu se pratile na Instagramu.

Ana Volš
foto: Youtube/EVIL_EXISTS

Na Aninom profilu nema slika Pamele, a inače je bila veoma aktivna na mrežama i stalno je objavljivala fotografije sa prijateljima i kolegama. Takođe nema ni Aninih slika na Pamelinom profilu, a ona je, inače, uklonila sve objave od 2007. godine.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track