Najnovije vesti

SAHRANILA JE 2 SINA I MUŽA! Život silovane žene obeležile velike tragedije, pre samo tri meseca IMALA TEŠKU OPERACIJU
Foto: Privatna Arhiva, Shutterstock, Ilustracija

novi detalji jezivog silovanja kod zrenjanina

SAHRANILA JE 2 SINA I MUŽA! Život silovane žene obeležile velike tragedije, pre samo tri meseca IMALA TEŠKU OPERACIJU

Crna Hronika
16:12h

Meštani sela kod Zrenjanina ogorčeni su i uplašeni nakon što su njihove komšije Lj. N. i njegov drug maloletnik (17) pre dva dana pretulči, silovali, a zatim opljčkali ženu (68) koja živi sama.

Podsetimo, osumnjičeni su 16. marta uveče upali u kuću kod žrtve, satima je mučili, potom pretukli, nožem na njenom telu urezali svoje inicijale, a potom je silovali. Nesrećna žena je od silnih povreda i mučenja celu noć ležala u lokvi krvi nasred kuće, da bi tek ujutru pozvala komšiju u pomoć i prijavila zlostavljanje. Nasilnici su ubrzo uhapšeni.

osumnjičeni lj. n. iz okoline zrenjanina
osumnjičeni lj. n. iz okoline zrenjaninafoto: Privatna Arhiva

Meštani ovog sela navode da je nesrećna žena imala pre samo tri meseca tešku operaciju.

- Jadna ona! Šta je nju sve zadesilo u životu i kako i dalje stoji na nogama, mi ne znamo! Pre samo tri meseca je preživela tešku operaciju i oporavila se, a njen život obeležile su brojne poroidčne tragedije - kaže jedan komšija i dodaje:

- Sama je odgala dva sina nmakon što joj je suprug poginuo u ratu. Život je nije mazio, a pre dve godine je ostala sama.

Kako za Kurir tvrde meštani, žena je u roku od godinu i po dana ostala bez oba sina.

osumnjičeni lj. n. iz okoline zrenjanina
osumnjičeni lj. n. iz okoline zrenjaninafoto: Privatna Arhiva

- Pre neke tri godine neki meštani su pretukli njenog mlađeg sina koji je tada jedva preživeo, a njen stariji sin inače, srčani bolesnik je pokušao da se osveti tim ljudima. Koliko se sećam, tada je policija sve rešila i nikakve osvete nije bilo, ali je on nedugo zatim preminuo - kaže komšija i dodaje:

- Tada je nesrećna žena ostala bez starijeg sina, i to je jedva preživela. Nažalost, samo godinu i po dana kasnije njen mlađi sin je umro, samo se srušio na zemlju. Nije mu bilo spasa. Tako ona od tada tuguje sama u tišini.

Meštani dodaju da se plaše nakon što je žena ovako mučki zlostavljana, šta će biti sa ostalim ženama koje žive same, a u selu ih ima mnogo.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja