KRV I SRČA NA ASFALTU, NA GLAVI KAPULJAČE, U RUKAMA MOTKE I PALICE: Zaskočili ih iz žbunja na terenu za košarku?! Tuča dogovorena?
Foto: Youtube Printscreen, screenshot RTS

džumbus u blokovima, više povređenih

KRV I SRČA NA ASFALTU, NA GLAVI KAPULJAČE, U RUKAMA MOTKE I PALICE: Zaskočili ih iz žbunja na terenu za košarku?! Tuča dogovorena?

Crna Hronika -

Lekari na Vojnomedicinskoj akademiji bore se za život mladića (30) koji je u tuči zadobio teške telesne povrede

BEOGRAD - Masovna tuča navijača privrženih klubovima dva najveća fudbalska beogradska rivala odigrala se noćas u Novom Beogradu.

U incidentu je učestvovalo njih četrdesetak, a nekoliko vinovnika zadobilo je teže povrede. Do sukoba navijača došlo je zbog ranije netrpeljivosti, iscrtavanja grafita i ostalih navijačkih čarki.

Pre nekoliko dana upravo u Novom Beogradu uhapšeni su navijači Partizana iz grupe "Vandal bojsi". Kod njih su tom prilikom pronađene drvene palice, fantomke i sprejevi za ispisivanje grafita, podseća Informer.

Izvor lista tada je otkrio da su se ti navijači pripremali za tuču sa pristalicama suprotnog tabora. Upravo ovo je bio jedan od glavnih motiva za masovnu tuču koja se dogodila samo nekoliko dana nakon ovih priprema.

Mesto tuče
Mesto tučefoto: screenshot RTS

Krv na asfaltu, razbijene flaše

U sukobu koji se dogodio noćas povređeno je više od 10 ljudi, među kojima ima i dece. Jutro nakon masovne tuče na Novom Beogradu vidljivi su tragovi jezivog sukoba. Na mestu gde je došlo do tuče i jutros su vidljivi tragovi krvi.

Kako Telegraf saznaje, navijači Partizana igrali su košarku kada su ih iz žbunja navodno napali navijači Crvene zvezde. Na glavama su imali kapuljače, a u rukama motke i palice.

Lekari na Vojnomedicinskoj akademiji bore se za život mladića (30) koji je u tuči zadobio teške telesne povrede. Policija je uzela snimke sa okolnih kamera, ali i obavila razgovor sa povređenima.

Kurir.rs/Informer/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track