POGINUO BRAČNI PAR, UNUK U TEŠKOM STANJU Detalji stravične saobraćajke kod Požege, sudar sa kombijem bio KOBAN
Foto: Instagram/uzice.online

STRAVIČNO

POGINUO BRAČNI PAR, UNUK U TEŠKOM STANJU Detalji stravične saobraćajke kod Požege, sudar sa kombijem bio KOBAN

Crna Hronika -

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu Užice-Požega, u mestu Uzići, poginule su dve osobe muškarac i žena, dok su dve osobe prebačena u užičku bolnicu.

U sudaru „zastave 101“ užičkih tablica i kombija pekarskog preduzeća „Sreten Gudurić“ iz Užica, poginuli su bračni par Ljubica i Miroslav Milivojević iz Sevojna, koji su bili u „zastavi“. Ljubica (71) iz je preminula na licu mesta, dok je Miroslav (77) usled zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

Sa njima u automobilu je bio i njihov unuk Mladen P. (28), koji je zadobio teške povrede i prebačen u užičku bolnicu, a odatle je sa teškim povredama kičme i glave prebačen u Klinički centar u Kragujevac.

1 / 3 Foto: RINA

Vozač kombija, na koji su naleteli „zastavom“ je takođe prebačen u bolnicu i kod njega su konstantovane povrede koje nisu opasne po život.

- Verovatno usled loše procene vozač „zastave“ je krenuo u preticanje kamiona krećući se iz pravca Užica ka Požegi. Iz surptonog smera je išao kombi, koji je video šta može da se dogodi pa je bežao u desnu stranu puta. „Zastava“ je pri pokušaju da se vrati u svoju traku, udarila u kamion i sudarila sa kombijem – saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Na licu mesta ljudi koji su zaustavili svoje automobile pokušali su da pomognu. Iz zgužvane „zastave“ počeli su da pajserima i rukama otvaraju vrata. Odmah je stigla i hitna pomoć i policija.

Prema rečima direktora „Sreten Gudurića“, čiji je kombi i vozač učestvovao u sudaru, vozač je dobro i nalazi se u užičkoj bolnici.

Kurir.rs/Z.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track