UŽAS KOD KRAGUJEVCA: Maloletnik udario devojku, pa izbo njene prijatelje u grudi i stomak
Foto: Nemanja Nikolić

u opštini knić

UŽAS KOD KRAGUJEVCA: Maloletnik udario devojku, pa izbo njene prijatelje u grudi i stomak

Crna Hronika -

Stariji maloletnik (16) iz sela Guberevac, u opštini Knić, uhapšen je zbog sumnje da je, nakon što je udario šamar maloletnici, nožem izbo njene takođe maloletne prijatelje u okolini Kragujevca.

Kako nezvanično saznajemo, stravičan napad se dogodio u noći između subote i nedelje oko sat vremena nakon ponoći, u opštini Knić kod Kragujevca. Maloletnik je ubrzo uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

- Kako se sumnja uhapšeni maloletnik je najpre udario šamar maloletnici V. T., a nakon toga se posvađao sa njenim prijateljima J.A. i M. F. Tokom, kako se pretpostavlja, rasprave i svađe, osumnjičeni maloletnik je izvadio nož i počeo da ubada dvojicu, tinejdžera - objasnio je izvor upoznat sa slučajem.

On je dodao da je tom prilikom J.A. zadobio sedam uboda u predelu grudnog koša i stomaka, dok je M.F. zadobio dve ubodne rane u stomak.

- Obojica tinejdžera prevezena su u bolnicu, gde su im konstatovane teške telesne povrede - rekao je naš sagovornik.

Policija je obavila uviđaj i obavestila tužilaštvo, koje je pokrenulo istagu, kojom će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo, kao i koji je motiv brutalnog napada.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track