OGLASIO SE MUP! OVO JE OTAC KOJI JE ĆERKICU (8) DRŽAO ZAROBLJENU U STANU NA ZVEZDARI: Ako ga vidite, odmah javite policiji (FOTO)
Foto: MUP

TRAŽI SE!

OGLASIO SE MUP! OVO JE OTAC KOJI JE ĆERKICU (8) DRŽAO ZAROBLJENU U STANU NA ZVEZDARI: Ako ga vidite, odmah javite policiji (FOTO)

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tragaju za Urošem Pašajlićem (38) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza.

"Molimo građane ukoliko ga prepoznaju sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630", navode iz MUP.

Uroš Pašajlić, Mirijevo, nasilje, dete u kadi, dete
foto: MUP

Podsetimo, on se nalazi u bekstvu od petka, kada ga je partnerka (47) prijavila za nasilje nad njom i njegovom ćerkicom (8).

Kako je Kurir pisao, devojčica (8), koju je otac godinama držao zatočenu u kadi, u poslednji čas je spasena kad su dve policajke krajem prošle nedelje provalile u stan na prvom spratu stambene zgrade u Mirijevu.

One su dete tada u kupatilu zatekle u teškom stanju, kako leži u kadi. Devojčica je bila toliko izgladnela i dehidrirana da je jedva davala znake života.

Jezivo zlostavljanje otkriveno je 24. marta kada je devojka osumnjičenog (38) oca devojčice prijavila da ju je pretukao, a potom i šokirala policajce kada je ispričala da on drži ćerku kao roba u stanu na Zvezdari.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track