JEZIVO! OTAC MONSTRUM OBJAVIO SNIMAK IZ KADE U KOJOJ JE PRONAĐENA DEVOJČICA? Svakodnevno kačio fotke i klipove na Instagram VIDEO
Foto: Printscreen Instagram, Printscreen Youtube

HOROR!

JEZIVO! OTAC MONSTRUM OBJAVIO SNIMAK IZ KADE U KOJOJ JE PRONAĐENA DEVOJČICA? Svakodnevno kačio fotke i klipove na Instagram VIDEO

Crna Hronika -

Uroš Pašajlić (38) nalazi se u bekstvu od petka, kada ga je partnerka (47) prijavila za nasilje nad njom i otkrila da on svoju ćerku (8) godinama drži zarobljenu u stanu! Da stvar bude još gora, Uroš je sve vreme dok mu je ćerkica bila zatočena i gladna svakodnevno obvjavljivao fotografije i video klipove na društvenim mrežama!

Uroš Pašaljić, Mirijevo, dete u kadi, nasilje
foto: Printscreen/Instagram

Na fotografijama koje je objavljivao je uglavnom sam, ali je često slikao i svoj automobil, crveni "krajsler" koji je ostavio na parkingu pre nego što je pobegao. Ipak, video klipovi koje je objavljivao na svom YouTube kanalu, bili su nešto drugačiji.

- Na većini klipova su snimci sa motivima iz igrica, ali imaju i dva potpuno jeziva, jedan gde snima napuštenu kuću u ruševinama dok horor muzika ide u pozadini - kaže izvor Kurira.

05:57

Otac monstrum iz Mirijeva pokušao da bude influenser

Međutim, najjeziviji video klip je onaj koji je Uroš snimio u kadi u kojoj je njegova ćerkica nađena jedva živa.

- Na tom snimku vidi se samo on kako leži i ispušta vodu iz kade u kojoj je kasnije u zarobljeništvu držao sopstveno dete!

04:34

Otac iz Mirijeva se snimao u kadi

Prema saznanjima Kurira, devojčica je iz stana izneta u teškom stanju nakon što su dve policajke provalile u stan na prvom spratu zgrade u Mirijevu.

- Čuli smo policiju i hitnu pomoć i videla sam dete u roze jaknici koje iznosi jedna policajka. Nikada nisam ranije videla to nesrećno dete. Izgledalo mi je kao da je beba koliko je bila mala i neuhranjena - kaže jedna komšinica iz susedne zgrade.

Prema prvim informacijama devojčica je gotovo od rođenja bila u Domu za nezbrinutu decu jer su joj roditelji bili zavisnici, a kao četvorogodišnjakinja vraćena je ocu jer se smatralo da on "podoban za brigu o njoj".

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track