BRAJAN VOLŠ OPTUŽEN ZA UBISTVO SUPRUGE ANE VOLŠ! Odgovaraće za strašan zločin, nema pravo na kauciju!
Foto: EPA Craig Walker/ Pool, Instagram/anawalshe

Sudiće mu

BRAJAN VOLŠ OPTUŽEN ZA UBISTVO SUPRUGE ANE VOLŠ! Odgovaraće za strašan zločin, nema pravo na kauciju!

Crna Hronika -

Velika porota okruga Norfolk optužila je u četvrtak uveče Brajana Volša (48) iz Kohaseta u Masačusetsu za ubistvo njegove supruge Ane Volše, potvrdilo je Okružno tužilaštvo u Norfolku!

Po američkom zakonu, zločin je okarakterisan kao ubistvo prvog stepena.

Velika porota optužila je Volša da je doveo u zabludu policijsku istragu i prenošenje ljudskog tela, saopštila je kancelarija tužioca, prenosi CBS.

Beograđanka Ana Volš, 39-godišnja majka troje dece iz Masačusetsa, nestala je u novogodišnjoj noći nakon što je večerala sa suprugom i prijateljem. Njen suprug je rekao da je krenula na međunarodni aerodrom Logan u Bostonu da bi letela za Vašington, ali nema dokaza da je ušla u avion. Njeni ostaci još nisu pronađeni.

Ana Volš
foto: STEPHEN SHERMAN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U januaru je tužilac Norfolka objavio da je Brajan Volš optužen za ubistvo u nestanak svoje žene. On se na suđenju izjasnio da nije kriv.

Za vreme nestanka Ane Volš, Brajan Volš je bio u kućnom pritvoru zbog federalne osude koja je uključivala šemu prodaje lažnih slika Endija Vorhola. On se izjasnio krivim za lančanu prevaru, međudržavni prevoz za šemu prevare i posedovanje konvertovane robe i nezakonite novčane transakcije, izvestio je CBS Boston.

Volš ostaje u pritvoru bez prava na kauciju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track