SRBIN UBIJEN U KOLUMBIJI: Došao kao turista, izrešetan u automobilu?
Foto: elinformador.com.co

istraga

SRBIN UBIJEN U KOLUMBIJI: Došao kao turista, izrešetan u automobilu?

Crna Hronika -

Srpski državljanin Slobodan Marjanović (40) ubijen je juče u mestu Santa Marte u Kolumbiji. Kako prenose kolumbijski mediji, njegovo telo pronađeno je pored auto-puta, a prvi rezultati istrage ukazuju da je ubijen sa nekoliko hitaca a da je potom telo izbačeno iz automobila. Za sada, oni navode, da je on u Kolumbiji boravio kao turista. Marjanović koji ima srpsko državljanstvo, navodno je rodom sa Žabljaka.

Ubijeni Slobodan Marjanović
Ubijeni Slobodan Marjanovićfoto: elinformador.com.co

- Prvi podaci govore da je on u Santa Martu stigao pre nekoliko dana kao turista, u skladu sa onim što je utvrđeno na osnovu narukvice koju je imao na ruci, a prema kojoj je utvrđeno da je bio gost hotela El Rodaderu - navode oni. Policijski izveštaji ukazuju da je imao najmanje tri rane od metaka.

- Proverava se da li je ubijen u automobilu iz kog je izbačen, s obzirom na to da su meštani prijavili policiji da su čuli pucnje, a potom zatekli telo pored puta. Jedan pravac istrage ide u smeru da je ubijenog Marjanovića presrelo nekoliko muškaraca kako bi ga opljačkali i da je zbog toga ubijen. Drugi pravac istrage ide u smeru da je poznavao osobe koje su ga ubile i da je krenuo na sastanak sa njima - otkrivaju oni.

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

00:35

SRBIN UBIJEN U KANCELARIJI U ČIKAGU: Devojka upucana, ubica sebi presudio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track