POČELO SASLUŠANJE TRUDNICE: Kobne večeri bila u taksiju sa UBICOM IZ MLADENOVCA, otkriva kako se ponašao nakon što je UBIO 8 LJUDI
Foto: Privatna Arhiva, Petar Aleksić

upao u taksi nakon masakra

POČELO SASLUŠANJE TRUDNICE: Kobne večeri bila u taksiju sa UBICOM IZ MLADENOVCA, otkriva kako se ponašao nakon što je UBIO 8 LJUDI

Crna Hronika -

U Višem tužilaštvu u Smederevu počelo je saslušanje trudnice koja se 5.maja, kobne večeri nalazila u taksi vozilu kod naplatne rampe Mali Požarevac kada je pomahnitali U.B. nakon masakra upao u taksi i oteo ga.

Pomenuta trudnica saslušava se u okviru istrage masakra gde je U.B. ubio osmoro i ranio dvadesetoro mladih ljudi u Duboni kod Mladenovca i Malom Orašju kod Smedereva.

- Ona bi trebala da odgovori na brojna pitanja tužioca i na taj način bi pomogla u istrazi - kažu izvori Kurira.

1 / 4 Foto: Petar Aleksić

Podsetimo, U. B. je 5.maja nakon što je ujutru prskao voće i otišao po pečenje koje su namenili za slavu Đurđevdan uzeo kalašnjikov i prvo otišao do Malog Orašja, gde je zaustavio kod spomenika i počeo svoju rafalnu paljbu po deci koja su slavila đurđevdanski uranak.

Na tom mestu od zadobijenih povreda preminulo je pet mladića, a U. B. se tu nije zaustavio već je krenuo u rodnu Dubonu gde je kod škole ubio troje mladih, od kojih brata i sestru i njihovog prijatelja koji su sedeli na klupici.

U. B. nakon krvavog pira zemljanim putem ide ka Šepšunu, ali mu se tu vozilo zaglavilo u blatu, pa je pošao peške sve dok nije naišao na jedno imanje gde je ukrao kola i dovezao se do rampe kod Malog Požarevca gde je upao u taksi vozilo u kom je bila trudnica.

U. B. se sve do jutra skrivao u kokošinjcu na imanju svog ujaka nadomak Kragujevca.

Kurir.rs/B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja