SVEDOČIO I VERENIK OTETE "TRUDNICE": Držao je za ruku, a ovako je opisao dramu koju su preživeli zbog masovnog ubice FOTO
Foto: Petar Aleksić

masakr kod Smedereva i mladenovca

SVEDOČIO I VERENIK OTETE "TRUDNICE": Držao je za ruku, a ovako je opisao dramu koju su preživeli zbog masovnog ubice FOTO

Crna Hronika -

Devojka Jelena A. (19) koja je juče svedočila u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu o tome kako joj je pomahnitali U. B. (20) iz Mladenovca nakon masakra upao u taksi i seo pored nje, došla je u zgradu tužilaštva u pratnji svog verenika.

U istraz o nezapamćenom masakru koji se dogodio 4. maja u selima Malo Orašje i Dubona kod Smedereva i Mladenovca, svedočio je i verenik Jelene A. i on je jedan od 50 svedoka koji će biti ispitani u ovoj instituciji.

Kako nam je ispričao mladić, koji je išao ruku pod ruku sa svojom hrabrom devojkom, on je kobne večeri čekao svoju verenicu da dođe iz Smedereva kod njena na Ub. Kako kaže, put od Smedereva do Uba traje oko sat i po vremena, ali se ovoga puta odužio duplo, zbog čega je bio izuzetno zabrinut.

nakon izjave u tužilaštvu pričali za kurir
nakon izjave u tužilaštvu pričali za kurirfoto: Petar Aleksić

- Bio sam zabrinut za nju, jer se vožnja odužila od Smedereva do Uba. Inače treba sat i po, a nje nije bilo tri sata! Nisam znao šta da mislim, da li je neka saobraćajka ili šta se desilo, a kada je došla, sve mi je ispričala. Ostao sam šokiran. Sutradan smo saznali kakvo je zlo taj mladić počinio - kaže za Kurir ovaj mladić.

Tokom razgovora sa verenicima, nakon što su napustili zgradu smederevskog tužilaštva, videlo se da su uznemireni, a novinaru Kurira detaljno su ispričali šta se sve izdešavalo kobne večeri.

Naime, Jelena A. je odmah na početku navela da je slagala masovnog ubicu U. B. da je trudna kako bi spasila svoj žiovt, ali i žiovt tasksiste koji je prevozi iz Smedereva do Uba.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track