OVO JE HRABRI TAKSTISTA KOJI JE OTKRIO GDE SE KRIJE MASOVNI UBICA IZ MLADENOVCA! Policiji pomogao da uhvati monstruma (FOTO)
Foto: Kurir

OVO JE HRABRI TAKSTISTA KOJI JE OTKRIO GDE SE KRIJE MASOVNI UBICA IZ MLADENOVCA! Policiji pomogao da uhvati monstruma (FOTO)

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu upravo je počelo saslušanje taksiste koji će svedočiti o masakru kod Mladenovca kada je U. B. (21) ubio osam, a ranio 14 osoba u selima Dubona i Malo Orašje.

Taksista je, prema nezvaničnim informacijama, mladića koji je seo na zadnje sedište pored stranke koja je već bila u vozilu odvezao do Vinjišta kod Kragujevca gde je kasnije i uhapšen.

taksista, Mladenovac, masakr
foto: Kurir

- On je u vozilo ušao vidno uznemiren, a držao je ručnu bombu. Taksista je nekako uspeo da ga vremenom smiri, da ih ne ubije - kaže izvor Kurira.

Devojka koja je bila u vozilu već je dala svoj iskaz, a za Kurir je ekskluzivno otkrila da je ubicu slagala da je trudna, misleći da će ga to malo urazumiti i smiriti.

Inače, kolege taksiste koji je kobne večeri vozio U.B. i kasnije sve prijavio policiji ispričale su da je čovek odmah posle zločina uzeo bolovanje i da mu nimalo nije svejedno posle svega.

- Najviše mu je bilo do te devojke koju je vozio. Samo je razmišljao kako da im sačuva živote - rekle su njegove kolege ranije za Kurir.

Kako je Kurir ranije pisao, upravo je ovaj hrabri taksista obavestio policiju, koja je cele noći tragala za osumnjičenim ubicom iz Mladenovca, gde se on nalazi.

- Kada je ostavio U. B. u Vinjištu kod Kragujevca, taksista je odlučio da pozove policiju i kaže im na koju adresu je odvezao opasnu osobu, za kojom se traga. Postupio je kao savestan građanin i doprineo da se zločinac nađe iza rešetaka - podseća naš izvor i dodaje da je policija posle poziva taksiste, koji je tri sata bio taoc pomahnitalog mladiča, zaista u selu Vinjište, na imanju rođaka, pronašla U. B. i uhapsila ga.

Podsetimo, U.B. je ubio osmoro mladih koje nikada nije upoznao i to 4. maja, samo dan nakon što je dečak (13) počinio masakr u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru.

(Kurir.rs/D.A.)

Bonus video:

03:16

ZAŠTO OSUMNJIČENI ZA MASAKR U MLADENOVCU NE IDE NA DOŽIVOTNU? Advokati za Kurir TV pojasnili zakonske odredbe koje ga štite

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track