NASILNIK KOJI JE PRETUKAO BEBU I SILOVAO ŽENU, RANIJE TUKAO I MAJKU! Pre 6 godina hapšen zbog nasilja u porodici, pa ovako lagao
Foto: Privatna Arhiva

žrtva nasilja otkrila za kurir

NASILNIK KOJI JE PRETUKAO BEBU I SILOVAO ŽENU, RANIJE TUKAO I MAJKU! Pre 6 godina hapšen zbog nasilja u porodici, pa ovako lagao

Crna Hronika -

Devojka (26) koja je 1. juna pretrpela jezivo porodično nasilje i silovanje, dok je njeno šestomesečno dete zadobilo 11 modrica od njenog nevenčanog partnera (25) navela je i da je njegova majka, takođe, bila žrtva nasilja.

Podsetimo, oštećena devojka juče je za Kurir ispričala jezive detalje torture koje trpi već dva meseca. Naime, kako je navela nju je strah paralisao, plašila se da ga prijavi, ali je na kraju smogla snage i prijavila ga nadležnima, jer je nasilje psotalo sve češće i intezivnije.

osumnjičeni i oštećena devojka
osumnjičeni i oštećena devojkafoto: Privatna Arhiva

Osumnjičeni za prebijanje bebe i silovanje žene, kome je određen pritvor do 30 dana, navodno je i ranije bio nasilan i to prema svojoj majci.

- 2017. pretukao je svoju majku i tada je bio u pritvoru 20 dana, ali je nakon toga pušten na slobodu jer je njegova majka povukla prijavu protiv njega. Naveo je i da je ona alkoholičarka i kockar, pa je to uradila namerno, ali nakon svega što se meni desilo, vidim da je on nasilnik - rekla je oštećena devojka, koja je juče za Kurir ispričala da ju je nasilnik "davio, silovao i da je mislila da će umreti, a nakon batina nudio joj je pomoć oko bebe jer trpi velike bolove."

- Više od dva meseca trpela sam i psihičko i fizičko nasilje! Verovala sam da će prestati, a nisam ni slutila da će se to samo preneti i na naše dete. Bila sam svesna na neki način da sam u problemu, ali me je obuzeo veliki strah koji i sada osećam - rekla je juče potresnim glasom ova devojka.

Apel prebijene devojke

Žene, prijavite nasilnike!

Devojka (26) koja se nakon nasilja nalazi na sigurnom rekla nam je nije želela da se eksponira u javnosti, jer želi da se posveti bebi, ali da je to uradila kako bi osvestila ostale žene koje se nalaze u istoj situaciji kao ona, a nisu prijavile zlostavljanje.

- Apelujem na žene da prijave nasilnike jer oni nikad neće prestati, koliko god da se primire na neko vreme biće sve gori i gori. Svaka od vas može negde da ode, niste same - poručila je hrabro sva u modricama i bolovima oštećena devojka i zahvalila se svima na pomoći koju im pružaju.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track