Najnovije vesti

KO SU RUSI NAĐENI MRTVI U STANU PANČEVU? Sin ubijene žene za dlaku izbegao zločin! Evo šta je PRETHODILO dvostrukom ubistvu
Foto: Petar Aleksić

krvavi pohod

KO SU RUSI NAĐENI MRTVI U STANU PANČEVU? Sin ubijene žene za dlaku izbegao zločin! Evo šta je PRETHODILO dvostrukom ubistvu

Crna Hronika
12:47h

Ruski državljanin Ašov G., njegovi supruga Olga G. i sin (9) nađeni su mrtvi u iznajmljenom stanu u Pančevu kada je policija sinoć oko 12.30 provalila vrata.

Kako Kurir saznaje, Rus koji je počinio dvostruko ubistvo i samoubistvo po zanimanju je hirurg.

- Oni su došli u Srbiju zbog straha od mobilizacije. Iako je hirurg, u Rusiji je imao svoju taksi firmu - kaže sagovornik i dodaje:

- Ubijena žena je pedijatar za novorođenčad, ali je u Srbiju došla bez licence, koju je želela da dobije i nadala se da će početi da radi.

ubistvo, samoubistvo, Pančevo
foto: Petar Aleksić

Kako dalje navodi naš sagovornik s njima je bio i tinejdžer (18), inače Olgin sin iz prvog braka, ali je pre nekoliko dana deportovan i otišao je u Rusiju.

- S njima je ostao deevetogodišnji sin. Stan u kom se dogodio krvavi pohod kupili su pre dva meseca.

1 / 10 Foto: Petar Aleksić

Kako saznajemo, muškarac je prvo ubio suprugu, pa dete.

- Nakon svađe, uzeo je nož i zaklao ženu, dok je njihovo dete rukama udavio - kaže sagovornik i dodaje da je potom izvršio samoubistvo.

Kako izvor Kurira kaže, ruska porodica je u Pančevu poslednjih godinu dana i stanari nisu imali nikad problema s njima. Za jezivo dvostruko ubistvo i samoubistvo saznalo se nakon što su ih tokom jučerašnjeg dana zvali prijatelji iz Rusije, ali se oni nisu javljali.

- Prijatelji su navodno obavestili policiju koja je sinoć upala u stan i zatekla jezivu scenu. Žena i dečak ležali su na podu stana, dok se Rus obesio. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove jezive tragedije.

Kurir.rs/B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track