Najnovije vesti

OVO JE PORUKA KOJA JE RAZOTKRILA JEZIV ZLOČIN U PANČEVU: Komšije ispričale DETALJE o Rusima, ali jedna stvar im bila POSEBNO ČUDNA
Foto: Petar Aleksić, Kurir

dvostruko ubistvo i samoubistvo

OVO JE PORUKA KOJA JE RAZOTKRILA JEZIV ZLOČIN U PANČEVU: Komšije ispričale DETALJE o Rusima, ali jedna stvar im bila POSEBNO ČUDNA

Crna Hronika
13:01h

"Pozdrav, ja sam ćerka G.O.B., nje već 12 sati nije bilo na internetu, potrebna mi je vaša pomoć" - jedna je od poruka koja je juče bila napisana u grupi koja okuplja Ruse u Srbiji.

Naime, poruku je poslala ćerka iz prvog braka žene koja je brutalno ubijena u Pančevu, dok se raspitivala gde su joj majka i brat.

ubistvo, samoubistvo, Pančevo
foto: Kurir

- Ćerka nesrećne žene, inače, živi u Izraelu i bilo joj je čudno što se ne javljaju pa je pokrenula sve moguće grupe kako bi saznala nešto o njima. Uspela je preko poznanika i prijatelja da nađe svoju porodicu, ali je već bilo kasno. Njihov automobil je i dalje u dvorištu - kaže stanar zgrade i dodaje:

Pančevo, ubistvo, samoubistvo
foto: Petar Aleksić

- Bili su pomalo čudni, ali nekako ljubazni i prijatni ljudi. A kad bi bili bučniji mi bismo mislili da je njihova kultura takva. Ubijena žena je bila predivna, uvek nasmejana i svi su govorili srpskim jezikom.

Inače stanari ističu da je tokom jučerašnjeg dana iz njihovog stana dopirao lavež psa.

- Pas je lajao ceo dan, iako skoro nikad ne laje, tako da mislimo da su oni već bili mrtvi u stanu. Sinoć su došla četri ruska državljanina u pratnji policije i upali su u stan - kaže sagovornik i dodaje:

- Tada su ženu našli sa brojnim povredama od noža u njihovoj sobi, dok je dete bilo u svojoj sobi zadavljeno, ali ne znamo da li ga je udavio rukama ili jastukom. Njega su navodno našli obešenog o stepenice jer stan ima dva sprata, u pitanju je dupleks.

ubistvo, samoubistvo, Pančevo
foto: Petar Aleksić

Komšije dodaju i da se porodica iz Rusije u subotu svađala ceo dan.

- Toliko su bili bučni da su komšije morale da odu na njihova vrata i vide o čemu je reč. Često su bili bučni i delovalo je kao da se raspravljaju - kažu stanari višespratnice u Pančevu i dodaju:

- Stariji sin koji je deportovan za Rusiju do pre nekoliko dana je bio tu i išao je u gimnaziju,dok mlađe dete koje je ubijeno kako smo čuli nije išlo u školu.

1 / 6 Foto: Petar Aleksić

Podsetimo, ruski državljanin Ašov G, njegovi supruga Olga G. i sin (8) nađeni su mrtvi u iznajmljenom stanu u Pančevu kada je policija sinoć oko 12.30 provalila vrata.

Kako Kurir saznaje, Rus koji je počinio dvostruko ubistvo i samoubistvo po zanimanju je hirurg.

- Oni su došli u Srbiju zbog straha od mobilizacije. Iako je hirurg, u Rusiji je imao svoju taksi firmu - kaže sagovornik i dodaje:

- Ubijena žena je pedijatar za novorođenčad, ali je u Srbiju došla bez licence, koju je želela da dobije i nadala se da će početi da radi.

Kako dalje navodi naš sagovornik s njima je bio i tinejdžer (18), inače Olgin sin iz prvog braka, ali je pre nekoliko dana deportovan i otišao je u Rusiju.

- S njima je ostao deevetogodišnji sin. Stan u kom se dogodio krvavi pohod kupili su pre dva meseca.

Kurir.rs/B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track