OVO JE HIRURG IZ RUSIJE KOJI JE UBIO SINA (9) I SUPRUGU U PANČEVU: Ženi presudio nožem, a dete udavio! Komšije ZANEMELE OD UŽASA
Foto: Printscreen

stravičan zločin

OVO JE HIRURG IZ RUSIJE KOJI JE UBIO SINA (9) I SUPRUGU U PANČEVU: Ženi presudio nožem, a dete udavio! Komšije ZANEMELE OD UŽASA

Crna Hronika -

Ruski državljanin, njegova supruga i sin (9) pronađeni su sinoć mrtvi u stanu u Pančevu, kada je policija jutros nešto iza ponoći provalila u njihov stan i zatekla tela.

Kako Kurir saznaje, Rus koji je počinio dvostruko ubistvo i samoubistvo po zanimanju je hirurg.

- Oni su došli u Srbiju zbog straha od mobilizacije. Iako je hirurg, u Rusiji je imao svoju taksi firmu - kaže sagovornik i dodaje:

- Ubijena žena je pedijatar za novorođenčad, ali je u Srbiju došla bez licence, koju je želela da dobije i nadala se da će početi da radi.

Komšije su otkrile da prethodnog dana nisu videle rusku porodicu. Navode da se otac stalno igrao sa detetom ispred zgrade.

- Čak i sinoć kad je policija nasilno upala u stan i tad nismo ništa čuli. Jako smo se uznemirili i šokirali kada smo shvatili da je taj ljubazni čovek uradio tako jeziv zločin. Neverovatno da je ubio svoje dete s kojim se stalno igrao ispred zgrade, a potom i digao ruku na ženu koja je zaista delovala kao divna ženica. Bilo je dosta krvi oko tela majke i devetogodišnjeg deteta. Ubijena žena je doktor i nije imala licencu i došla je kod stanarke da je pita kako bi mogla da dobije licencu kako bi počela da radi u Srbiji. Oca i dečaka smo videli pre dva dana kako voze trotinet i delovali su veoma srećno. U ovoj zgradi su poslednja dva meseca, a u Srbiju su došli pre godinu dana zbog celokupne situacija u njihovoj zemlji, kažu šokirane komšije.

1 / 6 Foto: Petar Aleksić

Kako izvor Kurira kaže, ruska porodica je u Pančevu poslednjih godinu dana i stanari nisu imali nikad problema s njima.

Za zločin se saznalo kada je ćerka ubijene žene iz prvog braka počela da se raspituje za majku jer joj se nije javljala 12 sati.

- Prijatelji su navodno obavestili policiju koja je sinoć upala u stan i zatekla jezivu scenu. Žena i dečak ležali su na podu stana, dok se Rus obesio. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove jezive tragedije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track