"IMATE SREĆE ŠTO MI JE ZAKOČIO PIŠTOLJ, POBIO BIH VAS SVE": Porodica pomahnitalog Somborca čekala policiju zaključana u radionici!
Foto: Printscreen RTS

HOROR!

"IMATE SREĆE ŠTO MI JE ZAKOČIO PIŠTOLJ, POBIO BIH VAS SVE": Porodica pomahnitalog Somborca čekala policiju zaključana u radionici!

Crna Hronika -

P.V. (62) juče je ispred svoje kuće u Somboru posle prijave za nasilje u porodici pucao na pripadnike Žandarmerije i ranio dvojicu, nakon čega su mu oni uzvratili. Kako saznaje Kurir, pomahnitalom P.V. je, navodno, zakočio pištolj i on je dok je ležao ranjen na nosilima žandarmima uzviknuo "Imate sreće što mi je zakočio pištolj, pobio bih vas sve".

Slučaj nasilja u porodica prijavila je sestra napadača, nezvanično saznaje Kurir.

- Napao je prvo svoju snaju, sinovljevu ženu, a onda je njegova supruga stala da je zaštiti. Tada je uzeo pištolj i krenuo ka njima - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Žena, sin i snaja tada su se zaključali u radionicu koju P.V. ima za farbanje automobila i tamo čekali policiju. Međutim čuli su pucnje i odatle, plašili su se da nije povredio nekoga od komšija jer je jako preke naravi.

Sombor, Pucnjava
foto: Printscreen RTS

Prema rečima komšija iz Sombora, P.V. im pravi probleme godinama.

- Znali smo da ima oružje jer je ranije stalno pucao u vazduh, kad smo začuli pucnje mislili smo ili da je slavlje ili da je napao nekoga od svoje porodica i komšija i bili smo u pravu - kaže nam komšinica.

Tragovi krvi

Prema njenim rečima tragovi krvi bili su svuda.

- Ne znam da li je njegova ili od policajaca jer nisam smela da izađem iz kuće dok se sve dešavalo, ali od moje do njegove kapije svuda je krvu bila. Bilo je baš užasno, mnogo mi je žao tih momaka iz policije koji su ranjeni zbog njega - kaže komšinica.

Kako je dodala, plaši se da bi kad izađe na slobodu mogao sve ponovo da uradi, pa i da naudi svojoj porodici.

Bratislav Gašić, povređeni policajci
foto: MUP

Podsetimo, do pucnjave u Somboru došlo je u sredu popodne i dva pripadnika Žandarmerije su ranjena, a kasnije i napadač. Jedan žandarm je otpušten na kućno lečenje, dok je drugi zadržan kako bi mu se ispratilo stanje.

Kurir.rs / D. Antonijević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track