POLICIJA GA NASANKALA, PA PRIZNAO UBISTVO: Evo kako je otkriven ubica starice u Šapcu, UNUK IH ODVEO DO LEŠA!
Foto: Privatna arhiva

užas! klasična obrada

POLICIJA GA NASANKALA, PA PRIZNAO UBISTVO: Evo kako je otkriven ubica starice u Šapcu, UNUK IH ODVEO DO LEŠA!

Crna Hronika -

Šapčanin D.Č. (33) priznao je da je ubio svoju babu F.Č. (75) prošle godine i odveo policiju do mesta gde je zakopao leš nesrećne žene.

Ovaj zločin otkriven je pod neobičnim okolnostima i može se reći gotovo slučajno. Naime njega je supruga prijavila zbog prebijanja i porodičnog nasilja. Kada ga je policija uhapsila zbog porodičnog nasilja, već je sumnjala od ranije da je je on odgovoran za nestanak babe, a nisu imali dovoljno dokaza za to.

Zato su iskoristili priliku i i izblefirali rekavši mu "da znaju da je on ubio babu", a D.Č. je tada priznao zločin i rekao da će ih odvesti do mesta gde je zakopao telo.

Sumnja se da je on babu zadavio 26. jula prošle godine, a potom se rešio njenog tela tako što je zakopao u mestu Drenovac, policiji prijavio nestanak.

Šabac, ubistvo
foto: Privatna arhiva

Svi su mislili da je možda pobegla kod sestre u Nemačku ili pošto je volela bilje da se možda izgubila negde na livadama. Tada je i on na društvenim mrežama apelovao na sve da mu nađu babu, što je zaista grozno.

Kako su komšije dalje navele za Kurir, on nakon nestanka babe jedno vreme nije bio u kraju, ali je ubrzo došao.

- Nakon nekog vremena on je došao, i tada je svakodnevno treštala muzika, okupljao je na imanju loše društvo koje mu je baba branila. Tada je napravio i slavlje jer je našao devojku koja je ubrzo ostala trudna, i svi su se čudili kako mogu da igraju i pevaju, a babe nigde nema - kažu sagovornici.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova i on još nije saslušan u Tužilaštvu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track