Stanje operisane devojčice izuzetno teško

Beograd

Stanje operisane devojčice izuzetno teško

Crna Hronika -
Lekarski tim je po prijemu uradio sve što je potrebno, reč je o veoma teškim i složenim povredama, urađena je hirurška intervencija, a posebno su teške povrede glave

BEOGRAD - Zdravstveno stanje 15.godišnje devojčice D. B. iz Beograda, koja je sinoć pala sa trećeg sprata zgrade u centru glavnog grada i noćas primljena u Urgentni centar, izuzetno je teško, saopštio je Urgentni centar Kliničkog centra Srbije."Stanje 15.godišnje devojčice (D. B.) iz Beograda koja je u četvrtak uveče primljena u Urgentni centar, izuzetno je teško", kaže se u saopštenju.

Lekari i medicinska ekipa Urgentnog centra čine sve što je u njihovoj moći da spasu život ove pacijentkinje koja se nalazi u šok sobi na aparatima za veštačko disanje, navedeno je u saopštenju.

Lekarski tim je po prijemu uradio sve što je potrebno, reč je o veoma teškim i složenim povredama, urađena je hirurška intervencija, a posebno su teške povrede glave", dodaje se u saopštenju.

Devojčica je operisana, zadobila je teške povrede i nalazi se na intenzivnoj nezi, a njeno zdravstveno stanje je stabilno, izjavio je ranijeTanjugu portparol Urgentnog centra Drago Jovanović.

Devojka je pala sa trećeg sprata zgrade u Ulici Miloša Pocerca 15 najpre na automobil, a potom i na zemlju, potvrdila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema rečima Jovanovića, i muškarac na koga je sinoć pucano u Zemunskoj ulici u Novom Beogradu, takođe, zadobio je teške povrede, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

U Zemunskoj ulici na Novom Beogradu sinoć je pucano na jednog muškarca, koji je zadobio prostrelnu ranu, a povređeni je prevezen u Urgentni centar, rečeno je sinoć Tanjugu u MUP-u Srbije.

Kako su preneli beogradski elektronski mediji, oko 18 sati iz vatrenog oružja u glavu ranjen je muškarac star 31 godinu kome je sa leđa prišla nepoznata osoba i ranila ga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track