Makljaža u centru Leskovca, sevali i noževi

Masovna tuča u Leskovcu

Makljaža u centru Leskovca, sevali i noževi

Crna Hronika -
Bojan S. (32), odbornik SNS u Skupštini grada Leskovca, sa još sedmoro muškaraca teško povređen ispred kafića „Bos“ kada je na njih nasrnuo naoružani i pijani napadač

LESKOVAC - Drama!Bojan S. (32), odbornik SNS u Skupštini grada Leskovca, sa još sedam osoba povređen je u subotu oko jedan ujutru kad ih je u masovnoj tuči ispred kafića „Bos“ u tom gradu nožem izbo pijani mladić, čije ime policija nije saopštila.

Trojica aktera tuče su privedena, a lekari leskovačke bolnice bore se za život Bojana M. (45) i Filipa S. (26), koji su najteže povređeni.- U kafiću je organizovana promotivna žurka. Bilo je dosta gostiju. Trojica pijanih mladića odjednom su se posvađala. Jedan od njih počeo je da maše nožem i da preti. Bojan S. (37), vlasnik kafića, pokušao je sa bratom i prijateljima da smiri situaciju, a kada nije uspeo, pijane mladiće izbacio je napolje - kaže izvor Kurira iz istrage.Tad je nastao opšti metež. Napadač se vratio i nožem nasrnuo na vlasnika kafića i njegovog brata.- Kada su pali, on je nasrnuo i na odbornika Bojana. Zatim je nastavio da vitla nožem prema prisutnima. Ljudi su se preplašili, počeli su da vrište i beže. Povređeni su krvarili i zapomagali, ali napadač nije odustajao - kaže naš sagovornik.Neko je pozvao policiju i na lice mesta ubrzo su stigle patrole.- Nasilnik je i njih napao nožem. Međutim, savladali su ga i priveli - kaže izvor Kurira i dodaje da je napadač iz sela Zloćudovo i u Leskovcu je poznat kao osoba sklona incidentima.

Najteže povređeni operisaniBojan M. i Filip S., koji su najteže povređeni, operisani su odmah po prijemu u leskovačku bolnicu.- Njihovo stanje trenutno je stabilno, ali su i dalje životno ugroženi. Zadobili su ubodne rane grudnog koša i stomaka - rekao je Dejan Janjić, dežurni hirurg.Bojan S., vlasnik kafića, i Bojan S., odbornik, s teškim povredama prevezeni su u Klinički centar u Nišu. U tuči su lakše povrede zadobili D. S. (32), M. S. (24), N. I. (24) i M. D. (28).Reagovao i gradonačelnik CvetanovićGradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na jučerašnjoj sednici Gradskog veća zatražio je hitnu sednicu Saveta za bezbednost grada zbog, kazao je, nemilog događaja u „Bosu“, dok je njegov zamenik Dragan Jovanović zatražio preispitavanje radnog vremena kafića.- Ovo nije prvi slučaj masovne tuče i sevanja noževa. Prema policijskim analizama, svi takvi incidenti dešavaju se posle ponoći - rekao je Jovanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track