Saslušan vozač bivšeg direktora policije

Podogorica

Saslušan vozač bivšeg direktora policije

Crna Hronika -
Vozač bivšeg direktora crnogorske policije Veselina Veljovića, saslušan u policiji zbog pretnji novinarki i njenoj ćerki

PODGORICA - Službenik Uprave policije Milenko Mića Rabrenović (44) saslušan je danas u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanja bezbednosti novinarke "Vijesti" Olivere Lakić i njene ćerke, u februaru prošle godine

Portal navodi da je Rabrenović dugogodišnji vozač bivšeg direktora Uprave policije Veselina Veljovića.Pozivajući se na svoja saznanja, portal navodi da je Rabrenović, nakon što mu tužilac saopštio razloge pozivanja na saslušanje, zatražio odlaganje kako bi angažovao advokata. Rabrenović će ponovi biti na saslušanju u petak.

Inače, novinarka i autorka serije tekstova o nelegalnim poslovima u koje su navodno umešani visoki funkcioneri crnogorske policije, fizički je napadnuta i marta ove godine, kasno uveče ispred zgrade u kojoj stanuje, u centru Podgorice.

Njoj je s leđa prišao nepoznati muškarac i nekoliko puta je udario pesnicom u glavu, posle čega je prebačena u Klinički centar, gde su konstatovani podlivi iznad oka i čela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja