Najnovije vesti

ISTRAGA: Tužilaštvo proverava gradnju autoputa Kragujevac-Batočina
Foto: Nemanja Pančić

ISTRAGA: Tužilaštvo proverava gradnju autoputa Kragujevac-Batočina

Crna Hronika
Osnovno javno tužilaštvo u Kragujevcu uputilo je policiji zahtev da proveri zakonitost zgradnje deonice autoputa Kragujevac-Batočina, jer je navodno izgrađena bez građevinske dozvole

KRAGUJEVAC - Osnovno javno tužilaštvo u Kragujevcu uputilo je danas policiji zahtev da proveri zakonitost postupka u izgradnji deonice autoputa Kragujevac-Batočina, povodom vesti da je ta saobraćajnica, duga 4,6 kilometara, izgrađena bez potrebnih građevinskih dozvola.

"Zahtev Tužilaštva u Policijsku upravu stigao je oko 15 sati", rekao je načelnik te policijske uprave Ivan Đorović i naveo da će policija obavestiti javnost o ishodu te provere.

Opasna deonica autoputa od Batočine do Kragujevca, u dužini od 4,6 kilometara, kod mesta Botunje, izgrađena je bez ijedne dozvole, a koštao je oko 500 miliona dinara.

Nova traka puta spojena je sa starom tako da se iz tri saobraćajne trake ulazi u jednu, što je veoma opasno za vozače, piše list i navodi da je republički inspektor za puteve Ljubiša Radojević zatražio da se, zbog bezbednosti saobraćaja, ukloni deo puta koji spaja staru i novu deonicu.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...