Lekar osumnjičen za iznudu

Policijski inspektori saslušali kardiologa iz kliničkog centra u Nišu

Lekar osumnjičen za iznudu

Crna Hronika -
Jozefa G. (49), koji je vlasniku auto-servisa dužan 160.000 dinara, i još tri osobe policija tereti da su pokušali da nateraju vlasnika tog servisa da odustane od tužbe koju je podneo protiv doktora

NIŠ - Popravku automobila nikad nije platio!Protiv Jozefa G. (49), kardiologa iz niškog Kliničkog centra, i Mirka B. (42), Nikole J. (32) i Nebojše N. (38) iz Niške Banje policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da su pokušali iznudu od Miodraga K. iz Niša!- Sve je počelo nakon što je Jozef ostavio svoj „audi“ u servisu „Bros auto“. Popravka je koštala 160.000 dinara, a auto je preuzeo Nebojša N., Jozefov vozač i najbolji prijatelj. U servisu tvrde da je dogovor bio da se popravka plati do 31. decembra prošle godine. Međutim, Jozef ni posle tog roka nije hteo da plati dug, pa je vlasnik servisa O. J. podneo tužbu - kaže izvor Kurira.

Tada je počela agonija za Miodraga K., savetnika u servisu „Bros auto“.- Miodragu su počele da stižu preteće SMS poruke, a u jednoj od njih je pisalo: „Majmune, j...ću ti mamicu ako ne povučeš tužbu u roku od pet dana.“ Bilo je još nekoliko sličnih poruka, a na kraju je Nebojša N. pozvao Miodraga da se susretnu. Miodrag je došao sam, a Nenad s Mirkom B. Miodrag je posle u policiji ispričao da mu je Mirko zavrtao uši i stavljao nož pod grlo tražeći da O. J. odustane od tužbe. Pretnji je bilo i kasnije, a u sve se uključio i Nikola J. - ispričao je izvor Kurira.Uplašen za svoju bezbednost i bezbednost svoje porodice, Miodrag K. molio je vlasnika servisa da povuče tužbu, nudeći mu da čak sam uzme kredit i plati popravku kako njegova porodica ne bi bila umešana u ceo sukob.

(D. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track