ARSENAL U INĐIJI: Oružje Malog Ugra služilo za likvidacije?!
Foto: Fonet

Oružje pripada Milanu Ugarkoviću

ARSENAL U INĐIJI: Oružje Malog Ugra služilo za likvidacije?!

Crna Hronika -

Na 40 metara dubine ispod zemlje pronađeni su 17 pištolja i revolvera, dva „škorpiona“, devet pušaka, više od 1.000 metaka, 250 grama praškaste materije, kao i mnogi prigušivači, optički nišani, zaštitne rukavice...

INĐIJA - Oružje sakriveno u buretu koje je policija pronašla u Krčedinu pripada kriminalnoj grupi Milana Ugarkovića, zvanog Mali Ugar, a policija sumnja da je korišćeno za likvidacije.

Bure sa oružjem pronađeno je na posedu koji se vodi na Milanovog oca Dragana Ugarkovića Ugra, koji je ubijen 1999. u sačekuši kod „Fontane“ na Novom Beogradu.

- Na 40 metara dubine ispod zemlje pronađeni su 17 pištolja i revolvera, dva „škorpiona“, devet pušaka, više od 1.000 metaka, 250 grama praškaste materije, kao i mnogi prigušivači, optički nišani, zaštitne rukavice... - saznaje Kurir.Policija još utvrđuje okolnosti u vezi sa ovim slučajem, a moguće je da će se tom zaplenom rasvetliti nekoliko likvidacija u Beogradu jer je nađeno oružje najverovatnije služilo za pripremu i izvršenje krivičnih dela.Podsetimo, Mali Ugar, o kojem je Kurir već pisao, uhapšen je prošle godine, posle dve godine bekstva. Tada je pokušao da skoči kroz prozor stana s trinaestog sprata. Policija ga je sprečila u tome i uhapsila.On se tereti da je 24. marta 2013. ubio Jovicu Jankovića (33) u Batajnici posle kraće svađe. Tereti se i da je 27. maja 2002. ubio Nenada Starčevića i Predraga Dimića u Košutnjaku zbog nesuglasica oko podele plena. Ugar je prvo ubistvo počinio sa svega 15 godina, kad je usmrtio Džemaila Demirovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track